Közlemény

Collapse
No announcement yet.

zepucs

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    zepucs

    Üdv! Balázs vagyok, van egy 2T wartburgom, egy 4T wartburgom és két simsonom! Kedvencem a kétütemű wartburg, ezt többnyire magam szerelem, de a többivel kapcsolatban biztos lesz majd szükségem szerelési tanácsokra. Szívesen segítek amiben tudok bár az én ismereteim kissé hiányosak, viszont ismerek egy-két szerelőt aki szinte mindent tud! Üdv B

    #2
    Szia Zepucs!

    zepucs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ismerek egy-két szerelőt aki szinte mindent tud!
    Ilyet én is ismerek sokat. Nem csak autószerelőket. Légy üdvözölve a fórumon. Trabim nekem is volt, Simsont, Warthburgot pedig javítottam eleget. Iga, hogy nem most volt, de azért előjönnek az emlékek.

    Jó fórumozást. Kapcsolódj bele beszélgetéseinkbe is. Üdvözlettel: CZsolti

    Komment


      #3
      A jó öreg wareszok! Azokkal mindent el lehet cipelni! Tavaly én is szemeztem egy igazi k..kibarna kombival. Jó segítség lenne a munkámban, sokat kell gépeket hurcolnom. Csak sajnos már nehéz ezeket forgalomban tartani (pont a 2t miatt)

      Komment


        #4
        Légy üdvözölve csapatunkban.Itt kevés olyan fickóval találkozol kinek régebb óta van autója és azok között ne lett volna Wartburgja , trabija! Valamikor főleg az előző jelentette a nyugat közelit , hiszen ott tervezték motorját és" csak egy fal" választotta el a valóságtól!. Igaz ott az NDK határőr úgy szólított fel: SZTOly- Állj! Egy két kormoló dízelnél nem biztos,hogy jobban szennyezi a környezetet. Ha oda figyelsz rá elvisz a világ végére!
        Beagle kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Üdözlök mindenkit 50 évesen mint müszerész. Van egy 70-es EMU 200-as esztergám, 82-es skoda 120-as, 82-es simson, 91-es MF 70-es kapagépem és egy 99-es Joci fiam.
          dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Az MF70 géppel már biztos lehet haladni!
            Nekem "csak" egy Robi 55-ösöm van. Nem egy erőmű, de szeretünk együtt dolgozni .
            A 2T motor és az anyaföld illata...

            Vannak itt öreg dolgok bőven... Az esztergáktól a Pannónia varrógépig minden! Mint a hétvégén kiderült, nálam is kerülnek elő új... illetve régi dolgok. Egy Hoffherr-Schrantz terménydaráló jött le a padlásról. Ennek örömére gyorsan bele is kezdtem a felújításába, már szépen működik . Még egy festés, állvány készítés, és élvezhetjük. Na meg a csirkék is...

            Komment


              #7
              dongos78, Igen az MF-ekkel lehet haladni, jó masinák . Mi a cégnél főleg az alternáló kaszával használjuk őket de, van hozzá rendsodró,hómaró, tolólap,rota,kocsi,fűnyiró adapter, különböző kerekek stb.. Nem mai gépek de szerintem még ha jól karban vannak tartva és nem teljessen botfülű hajtja meg álják a helyüket ma is. Persze lehet hogy kicsit torkos és sokat eszik , de legalább van teljesítmény mellette és egyébként, állami cégnél nem igazán szempont a fogyasztás(hopp ovatossabban kellet volna fogalmaznom ,már hallom is a vállaszt hogy ha állami egy cég akkor ott a teljesítmény sem számít).
              dongos78 kedvelte ezt.

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X