Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Qualitybi

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Qualitybi

Sziasztok,

Egy gázturbinákat gyártó,és szervizelő cégnél dolgozom minőségellenőrként.
    Gyerekkorom óta motorozom,illetve szerelgetem/újítgatom őket.Volt már néhány keleti motorom(Simson,Mz-k,Jawa),volt nyugati is (persze veterán) ,de az igazi szerelem,az a kéthengeres Pannonia.Van is belőle két darab.Egy gyárias állapotú P20(9ezer km-rel),és egy a mostani technikát/technológiákat sem nélkülöző P21.
    A 21es,sajnos még nincs kész,de dolgozom rajta

Click image for larger version

Name:	P1060122.JPG
Views:	1
Size:	189.9 KB
ID:	156038Click image for larger version

Name:	P1060203.JPG
Views:	1
Size:	184.5 KB
ID:	156039

Szépek a gépeid,öntömühelyed is van?Egyediek a kerékagyak.Sok sikert,és ürtechnikát bele ,hátha lehet tartósan használni.
    Remélem dokumentálod a fejlesztéseket is.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 júl. 14, 14:27.
    Sorel és taluga kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szia.
      Köszönöm szépen.Egyébként,nincs öntödém.A kerékagyak nem egyediek,minden yds yamahában ilyenek,vagy ennek a fejlesztett verziói vannakOnnan az ötlet.
      Szeretném modernizálni a gépet.Van egy elképzelésem az áhitott külső,és belső tartalomról.Azt próbálom megvalósítani úgy,hogy lehetőleg,megmaradjon a klasszikus külső.Ha nem is űrtechnikát,de a hosszú idő alatt kikisérletezett "okosságokat" (amiket a P20asokkal versenyzőknek köszönhetek) szeretném megfogadni,beépiteni.Persze,vannak saját ötleteim is..lehet,hogy túl sok isTermészetesen dokumentálok mindentRengeteg fotóm van (már fel is töltöttem egy albumot a nevem alá),és gyűlnek a rajzok is(az egyedi alkatrészek miatt).Ahogy haladok majd a géppel,mindig frissitem az albumot.Talán segít majd valakinek.
      movisz és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X