Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bajó öreg Wartburgja...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bajó öreg Wartburgja...

    Sziasztok!

    Bemutatkozásként annyit, hogy elmúltam 50 éves van két szép lányom, feleségem, illetve egy "öreg" Wartburg" '81-es ami 40 ezer km-t futott összesen. Még apósom vásárolta a kocsit, aki már sajnos 10 éve nincs közöttünk. Az öreg nagyon vigyázott rá (mint látható a futásteljesítményből is) jóformán garázsban töltötte az elmúlt 30 évet. Alvázvédelem nincs a kocsin lévén ha esett akkor nem volt szabad használni, de ha mégis törvényt kellett bontani akkor alul-felül le lett mosva és át lett törölgetve. Ha lemosásra kerül most is olyan mint újkorában. Szép piros!
    Nos az előzmények után ami ide sodort, hogy egy budapesti közlekedés során (lámpától-lámpáig) eltűnt három sebességi fokozat. Jelenleg csak a 3. és 4. van és elég tanácstalan vagyok, mert a motorját, fékeket, üzemanyag ellátó rendszerét, elektromos rendszerét igazán profi módon tudom szervizelni, de ezzel a problémával még nem találkoztam.

    Tud valaki segíteni?

    Bajó

    #2
    Szia !

    Ha jól emlékszem, nekem is volt ilyen úgy 28 évvel ez előtt. Apám, nagy könyörgések következményeként ideadta a Warnyút, de haza már csak alig volt fokozat.
    Lejött a váltóban a tengely végéről az anya ( menettel együtt ) ez okozta a galibát. Neked is ez lehet.
    JA !!!! Vagy kikopott ( szétesett ) a váltókar műanyag göbcsuklója a kormánynál.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 aug. 01, 14:30.
    Dexter, barna és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia! Először is üdv a fórumon.

      A Warexnak a sebváltó rudazat gyengéje. A kormányoszlopon is szét tud ugrani a műanyag gömb, a gumi foglalat, és kinn a motortérben is meg kell nézni a rudakat mert ott is szokott baj lenni. Bent van gyakrabban a hiba az én tapasztalatom szerint.
      Ezeket kell először is megnézni.
      Írj hogy mik a fejlemények.
      Dexter, barna és Che kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X