Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozik Mozes

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozik Mozes

W 1,3-as autóm van (23 éves). 83 éves gépészmérnök vagyok és a Danúvia szerszámgépgyárban dolgoztam a MEO-ban.

Érezd jól magad közöttünk. Bizonyára Te is tudnál mesélni a régmúlt gépeiről- motorjairól. Vannak olyanok is melyeket kívül álló halandók csak esetleg hírből hallottunk. Szívesen vennénk ha közkinccsé tennéd annak egy részét melyet láttál annak idején vagy ha lennének képek sokan gyönyörködnénk bennük. Hisz ez már történelem. Üdvözlettel : Sepy.
    Titus és Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Mozes!

Tekintettel mindazon dolgokra, amit értékesnek tartok és tisztelek, ezúttal egy kissé visszafogom magam, mert minden megbecsülésem és elismerésem a régi szakembereké. Hála a fórumnak már olyanokat is ismerek, akik kézzelfoghatóan léteznek, de még sosem láttam őket.

Valamennyiüktől sokat tanultam. Mindenekelőtt szakmaszeretetet és a munkás ember véleményének megbecsülését. Volt olyan - egyébként kiváló - főnököm, aki nehezményezte, hogy miért a szakmunkástól kérek véleményt egy-egy technológia kivitelezését illetően. Szerinte ez égés. Nekem az volt - és most is az - a véleményem, hogy az az ember ért legjobban egy adott művelethez, aki napi 8 órában csinálja. Tehát az ő véleménye igenis fontos.

Ezért is örülök nagyon ennek a találkozásnak, ami ugyan virtuális, de mégis személyes. Én is dolgoztam meósként egy rövid ideig (de jó is volt ). Technológusként valamivel többet. Most tervezéssel próbálom segíteni a magyar gépgyártás fellendülését. Csak át ne forduljon velünk a hinta.

Szintén gépészmérnök vagyok - mezőgazdasági gépeket tervezek. Ezek közül némelyik működik is.

Üdvözlettel: CZsolti
      Gergőke, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X