Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!
    Balázs vagyok 36 éves Somogy megyéből.Szeretem a kihívásokat ezért a Dezamet gyár 3 termékét használtam már.(Komár,Romet Kadett,Romet Pony)
    Jelenleg a Pony van a birtokomban.Három év gyűjtögetés,bosszankodás után életre kelt a múlt héten.
    Szerencsétlenségemre az első próba úton elszakadt a gáz bowden(gondolom öregedés miatt) és a vadonatúj első kerék is defektet kapott.
    Szóval most félre tettem egy időre mert amúgy is magas a vérnyomásom.
    Majd jövő héten vagy utána ismét neki kezdek a barkácsolásnak.

Szóval egyenlőre ennyit rólam és az én gépmadaramról

Szia üdvözöllek a fórumon!

Gyerek koromban ezek a gépek mind meg voltak nekem is, nagyjából ilyen sorrendben is. Rengeteget kellett javítgatnom őket, azt hogy ki hibájából azt inkább hagyjuk, de ezek ellenére mégis jó érzéssel gondolok vissza rájuk. Most is van egy nagy Rometem, de erre már így idősebb fejjel vigyázok.
    Egy biztos: Ezek a gépek igénylik a törődést, és ha megkapják akkor hálás kis járgányok.
    Itt sok infót és tanácsot kaphatsz hozzá.Jó fórumozást és a javításhoz pedig türelmet kívánok. Már csak a vérnyomásod miatt is.
    dongos78 és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Balee,Én is üdvözöllek!! Nekem a Ponyhoz fűződnek több,mint 25 éves emlékeim,ugyanis egy ilyenen tanultam meg motorozni!
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X