Eleget téve az admin tisztes kérésének, írok magamról néhány szót. A legfontosabb, hogy nagyon szeretem a veterán járműveket, legyen az bármilyen guruló, úszó vagy épp repdeső fajta. De mégis mint földhöz ragadt ember, a gurulós fajtákhoz vonzódom, s azon is belül a kétkerekűekhez. S mivel itt élek, azt gondolom, nem is lehet más kedvenc, mint a Pannónia. Gyermekkoromban, rengeteget utaztam rajt, természetszerűleg akkor a hátsó ülésről nézegettem az alföldi világot a félbecsapott, jellegzetes bukósisak alól, leginkább Kunhegyes és Lászlómajor között. Most már ebből kikövetkeztethetitek, hogy épp tegnap múltam tizennyolc... A nyuggerségtől messze vagyok, s egyre messzebb, no, nem azért mert nekem visszafelé pörög az élet, vagy épp megtaláltam az örök élet italát, hanem inkább tán azért, mert a nyugger korhatár emelkedik mindinkább, s így, a motorokkal ellentétben korosodásunk egyre később hozza meg a veterán korszakot. Tehát szeretem a Pannóniákat. Mese nincs. Ha lesz veteránom, ez lesz, az álmom egy oldalkocsis. Mivel pénztárcám hitványul áll, ezért csak felújításra szoruló jöhet szóba. Lényeg, motor kell nekem, meg ló. Mert arról még nem írtam, hogy a másik nagy szerelem a ló. Így együtt. Ló és motor. Motor és ló. A sorrend mindegy. illetve nincs.... Talán ennyi elég egy névjegy kártyának.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemuratkozás
Collapse
X
-
Szia Igrich!
Máris beloptad magad a szívembe! Aki hirtelen felindulásból ennyit tud írni összefüggően és élvezetesen, annak meg sem szabad állnia 100 hozzászólásig. Nagyon örülök, hogy idetaláltál és remélhetőleg tovább színesíted ezt az amúgy is elég tarka fórumot.
Kívánom, hogy vágyad teljesüljön. Éljen a Pannónia és minden olyan ember, aki a rozsdás vasban meglátja a motorkerékpárt. A gyulai veteránosokat idézem: "Meglátjuk a rozsdás vasban a motornak a lelkét. Ha nem lelket lehelünk bele." Sok sikert és jó fórumozást.
Üdvözlettel: CZsolti
- 3 likes
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLó és motor. Motor és ló.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
A ló az egy biológiai alapon működő motor.
A motor az egy vasból készült, mechanikus ló.
Ilyen módon érthető a kettős vonzalom!
Üdv köztünk! Tényleg ritka az ilyen lelkes, élvezetes bemutatkozás!
Az enyém sem volt az Azt sem tudtam hol vagyok, mit, hova, hogyan kell, meg különben is...
Sok sikert a terveidhez! Én is sokáig Pannóniát szerettem volna, aztán valahogy nem jött össze. B tervként jött be az MZ, de nem bántam meg. Na meg hosszú még az élet (remélem!), és szerencsére sok még a Pannónia.Titus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is sokáig Pannóniát szerettem volna, aztán valahogy nem jött össze.dongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig könnyen összejöhet.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment