Fülöp Ernő vagyok Sz.Sz.B. megyéből és azért regisztráltam az oldalra, mert egy reggel arra ébredtem, hogy építeni szeretnék egy Pannóniát. Jelenleg, mivel szerintem kisebb kihívás lenne, így 1 P10-h modellel szeretnék megbirkózni. Szeretem a motorokat, szeretek szerelgetni is. Mivel nincs aki tanítson meg megmutassa a dolgokat így elég nehéz dolgom lesz. Majd ahogy szépen lassan összeszedem az alkatrészeket, megtanulom és belejövök. Majd aztán jöhet a következő szint... A P20/21
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üdv.
Collapse
X
-
Szervusz Ernő!
Szép a terved és szép a bemutatkozásod is.A P10 egy nagyon jól motorozható típus és úgy vélem,kezdetnek igen jó a választásod.Amennyiben még nincs ilyen motorod,csak a vásárláson töröd a kobakod,nagyon vigyázz,hogy csak tiszta tulajdonosi körrel rendelkező,"papíros" motort vásárolj,ugyanis a jelenlegi törvények szerint,a papírok nélküli járművek forgalomba helyezése,-szinte reménytelen.Az utad a forgalomba helyezéshez,akkor sincs rózsákkal szegélyezve,ha a jármű rendelkezik valamilyen forgalmi engedéllyel,de abban az utolsó tulajdonosként,nem az eladó van bejegyezve és esetleg nincs véglegesen kivonva a forgalomból.Körültekintően járj el és figyelj minden részletre,ha motorozni is akarsz és nem csak az előszoba kiállítási tárgyaként akarsz birtokolni egy Pannoniát!
Egyben felhívom a figyelmedet a Veterán Fórum tagjainak kezdeményezésére,melynek tartalmát, a főoldalon,a "Petíció az okmányait vesztett veteránkorú járművek egyszerűsített forgalomba helyezése",-című topikban elolvashatod.Amennyiben egyet értesz a kezdeményezéssel,kérlek csatlakozz és gyűjts aláírásokat,-ránk fér,még kevés van!
A P20/21 egy nagyon jó konstrukció,de sajnos a "Tiszavirág" élte mellet a beépített anyagok minősége sem volt kiemelkedő,a gyujtást nem is említem,-sajnos nem forrot ki a gyártás,mert nem volt már rá idő,vagy más oka volt,-ki tudja?
Tanulmányozd a fórum szerkezetét és,ha megismered,itt sok kérdésre választ találhatsz!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment