Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv.

Fülöp Ernő vagyok Sz.Sz.B. megyéből és azért regisztráltam az oldalra, mert egy reggel arra ébredtem, hogy építeni szeretnék egy Pannóniát. Jelenleg, mivel szerintem kisebb kihívás lenne, így 1 P10-h modellel szeretnék megbirkózni. Szeretem a motorokat, szeretek szerelgetni is. Mivel nincs aki tanítson meg megmutassa a dolgokat így elég nehéz dolgom lesz. Majd ahogy szépen lassan összeszedem az alkatrészeket, megtanulom és belejövök. Majd aztán jöhet a következő szint... A P20/21

Szervusz Ernő!

Szép a terved és szép a bemutatkozásod is.A P10 egy nagyon jól motorozható típus és úgy vélem,kezdetnek igen jó a választásod.Amennyiben még nincs ilyen motorod,csak a vásárláson töröd a kobakod,nagyon vigyázz,hogy csak tiszta tulajdonosi körrel rendelkező,"papíros" motort vásárolj,ugyanis a jelenlegi törvények szerint,a papírok nélküli járművek forgalomba helyezése,-szinte reménytelen.Az utad a forgalomba helyezéshez,akkor sincs rózsákkal szegélyezve,ha a jármű rendelkezik valamilyen forgalmi engedéllyel,de abban az utolsó tulajdonosként,nem az eladó van bejegyezve és esetleg nincs véglegesen kivonva a forgalomból.Körültekintően járj el és figyelj minden részletre,ha motorozni is akarsz és nem csak az előszoba kiállítási tárgyaként akarsz birtokolni egy Pannoniát!

Egyben felhívom a figyelmedet a Veterán Fórum tagjainak kezdeményezésére,melynek tartalmát, a főoldalon,a "Petíció az okmányait vesztett veteránkorú járművek egyszerűsített forgalomba helyezése",-című topikban elolvashatod.Amennyiben egyet értesz a kezdeményezéssel,kérlek csatlakozz és gyűjts aláírásokat,-ránk fér,még kevés van!

A P20/21 egy nagyon jó konstrukció,de sajnos a "Tiszavirág" élte mellet a beépített anyagok minősége sem volt kiemelkedő,a gyujtást nem is említem,-sajnos nem forrot ki a gyártás,mert nem volt már rá idő,vagy más oka volt,-ki tudja?

Tanulmányozd a fórum szerkezetét és,ha megismered,itt sok kérdésre választ találhatsz!

Üdvözlettel:Che
    Titus, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X