Közlemény

Collapse
No announcement yet.

friss hús

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

friss hús

Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Nem nevezném magam nagy veteránosnak, nincs is rá nagyon időm, de nagyon szeretem a régi gépeket, főleg a motorkerékpárokat. Van egy oldalkocsis Pannoniám is amellyel sikerült a gyerekeimet is megfertőzni a régi motorok szeretetével. A fiammal nemrégiben egy Romet Ponyt vásároltunk, amely a közeljövőben valószínűleg felújítás alá kerül. így elkezdtem keresgélni a kapcsolatos irodalmat és rátaláltam erre a fórumra.

varszegib eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van egy oldalkocsis Pannoniám
    Isten hozott a "fedélzeten"! Keresgélj kedvedre, sajnos én is így vagyok az idővel, mint Te! Mindig téli elfoglaltságnak tartogatom a javításokat a gépeimen és nyárinak a motorozást, de nem mindig jön össze úgy ahogy én akarom! Most muszáj lesz a javításokat elvégeznem a oldalkocsis T5-ön, mert az idén májusban lejárt a műszakija, egyszer vettem elő a nyáron! Az ETZ-t meg csak hajtottam és jövőre Ő is műszakis, majd együtt a Pannoniával! A Dongómmal "száguldoztam" vagy ötszáz métert a szezonban.

Sok sikert!
    Titus, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X