Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    bemutatkozás.

    Üdvözlök mindenkit. Ismét egy olyan oldalt találtam ami végre tetszik. Hobby és egy szórakozás a motor felújítás számomra és gyermekeim számára.Kettő éve kezdtem hozzá és csak 30 év feletti motorokat újítunk fel eredeti állapotnak megfelelően. sajna nekem is az a gond min t sokatoknak, hogyan lehet forgalomba helyezni. van aminek van forgalmija de vagy a váz , vagy a motor szám nem egyezik. Van aminek meg van a régi rendszáma de nincs forgalmi.
    szóval érdekelne a forgalomba helyezés és ez az OT-s rendszám.

    Motorokat homok fújjuk, festjük, krómozunk, főtengelyt javítunk ,minden működik, de csak a gond és a sajnálkozás ,hogy olyan motorot amely csak 9000 km-t, 11.000 km-t ment nem tudunk használni, ez az ország nem igen rugalmas ilyen téren. a bürokrácia és az ügyintézés útvesztője a nagy gond.
    Több évig hajtottunk 1968 as évjáratú Uralt, oldalkocsist, M72-est, Dnyepert. töviről- hegyire szétszedve, eltört főtengelyt javítottuk meg, és csodás lett. Szóval érdekel. A legfőbb vágyam egy Csepel motor felújítása.Rokkant nyugdíjas ( pontosabban rehab járadékos lettem hála kormányunknak és ez igen csak vissza vette anyagi lehetőségem,) de élni kell é legalább azt csináljuk addig amit szeretünk.Ez hajt. szóval aki tud segítsen, ötlettel, mindennel .Én is fogom viszonozni.

    #2
    Kedves Magi!


    Üdvözöllek a fórumon és köszönöm,a bemutatkozásod.Sokak problémája a forgalomba helyezés,éppen ezért indítottunk aláírás gyűjtést,"Összefogás az okmányaikat vesztett veteránkorú járművek forgalomba helyezése érdekében",-címmel a fórumon,mely e hónap végén zárul.

    A petícióról a fórumon kiemelt helyen olvashatsz és letöltheted a kérelem teljes szövegét és az aláírásgyűjtő íveket is.Nem szándékom feladatot adni neked,de amennyiben tevőlegesen is tenni akarsz ,hogy a forgalomba helyezés emberségesebb legyen,-gyűjts aláírásokat és a hónap végén küld el azokat a topikban olvasható címre!

    Minden mozgósítható emberre és aláírásra szükségünk van,hogy támogatottságot szerezzünk,célunk eléréséhez!

    Munkádhoz további sok sikert kívánok és légy a fórum alkotó és hasznos tagja,ha segítség kell,kérd azt bátran!


    Üdvözlettel:Che
    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 szept. 16, 08:28. Oka: javítás

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X