Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás, István Szfv-ról

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás, István Szfv-ról

Sziasztok!
    Volt szerencsém több Trabant tulajdonosának is lenni, amelyeket előszeretettel csinosítgattam, újítgattam szereltem fel különböző elektronikai kiegészítőkkel. Most vásároltam egy elfogadható állapotú '87 évjáratú kis gépet, amelyet szándékaim szerint az elkövetkezendő évek során vissza szeretnék állítani eredeti állapotának megfelelően és levizsgáztatni azt OT-nek, hogy gyermeke(i)mnek is átdhassam az élményt.
    A cserés alkatrészek beszerzése most kezdődik, aztán indulhat a felújítás. Amint oda érek biztosan sok kérdés merül fel a vizsgáztatással kapcsolatban is amelyekre, reményeim szerint itt, Nálatok meglelem a választ.

Egyébiránt 30at töltöttem és Székesfehérváron lakom, kis családommal :-) hobbim és végzettségem az elektronika, foglalkozásomat tekintve, pedig beszerző vagyok.

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Üdv,
    István

Szervusz kedves István!
    Űdvözöllek köreinkben,remélem aktív tagja leszel a fórumnak!
    Jómagam is koptattam hajdan egy pár Trabant váltókarját,sőt édesapámnak nem is volt más típusú autója,csak trabant (4 db),így mondhatjuk én abban nőttem fel. Az én "ötéves tervemben" is szerepel egy Trabant beszerzése és restaurálása,már csak azért is,mert szeretném látni apám arcát,(amíg még él) amikor beül a kormány mögé!
    Neked sok erőt és kitartást kívánok a munkához és kérlek tölts fel néhány képet az autóról is!
    Üdv;Zsolt
    dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X