Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Orosházán lakom és szeretnék a hobbijaimnak élni.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Orosházán lakom és szeretnék a hobbijaimnak élni.

    Van egy katonai Moto Guzzim 500-as falkóne -nagyon szeretem mert érzem hogy a lábomközt motor van.És nagyon állat szerű.Vannak alkatrész problémáim és ez ügyben elfogadom a segitségeteket. Remélem most már beletudok mélyedni.Kapásból, lábtartó gumi ,térd gumi és ami ezután jön.Nagyon örülök hogy jó társaságba kerültem. Tisztelettel üdvözlök minden barátot -guzi.

    #2
    Kedves Endre!


    Üdvözöllek a fórum tagjai között és remélem jól fogod magad érezni itt.Örülök,hogy az aláírásgyűjtés kapcsán találkoztunk a "bolhapiacon" és beszélgettünk a fórumról,melynek kapcsán ide találtál.Remélem nem fogsz csalódni a társaságban,én még idáig nem csalódtam,bár a vélemények,nézetek,-nem mindig egyeznek,de a járművek tisztelete ennek ellenére összeköt minket!

    Külön köszönöm,hogy aláírásoddal támogattad,a petíciónkat,mely a mai napon útrakelt Pátyra,a többi 550 aláírással együtt.

    Baráti üdvözlettel:Kotasz József (Che)
    -t5-, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Kedves guzi! Tisztelettel üdvözöllek úgy is mint Orosházi igaz én egy 175-ös Sport Cz-t használok jó / motorozható/ időben naponta.Üdv. Sepy / Szepesi Sándor/
      -t5- kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Kedves Józsi (Che) !Ë™ Az én aláirásom csak egy a sok közül ez a minimum amit tehettem a jó ügy érdekében.De nagyon sajnálom hogy nem jutott eszembe elkérni tőled néhányat mert 30-40 darabot néhány óra alatt tudtam volna gyűjteni.Nyomtatni nem tudok mert elromlott a gépem.Köszönöm neked ,hogy felhivtad a figyelmemet erre a fórumra és tagja lehettem ennek a megszállottan alkotó csapatnak. Tisztelettel üdvözöllek Endre!




        Kedves Sándor (Sepy) ! Köszönöm ,hogy üdvözöltél és örülök ennek a találkozásnak nagyon remélem ,hogy az életben is találkozunk számtalanszor .Addig is jó motorozást kivánok Endre (Guzi).
        sepy, Che és -t5- kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X