Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

Jelenleg tanulok. Szeretek veterán motorokkal foglalkozni. Nekem is van egy-kettő. Érdekelnek a régi vasak. A történetük, működésük, minden ami hozzájuk köthető. Van egy Simsonom meg egy Romettem. A jövőben még tervezek egy két mocit, de minden pénz kérdése. Már letöltögettem pár dolgot az oldalról. Köszönöm azoknak akik feltöltötték az anyagokat.

Légy üdvözölve hidd el mi is hasonlóan kezdtük ezért olvasgatunk oly sokat itt a fórumon és Te is légy aktív tagja közösségünknek. Mi is kik 40-lassan 50 év távlatából írjuk Neked mindezt.Üdv. Sepy.

Komment

Hát köszönöm a szívéjes üdvözletet kedves Sepy!

Komment

Üdv. Mocikovi!
        Kiindulásnak mindkét gép jó. Könnyen szerelhetőek, alkatrész is van hozzájuk. Jó belépő
        Kérdéseket, tapasztalatokat szívesen veszünk, és képeket is szívesen látunk ám!

... most látom, hogy MZ témában már aktivizálódtál is ... amire már ráadásul én is írtam..
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek én is bár nekem nem,de haveromnak volt egy jó kis Romet-je amit öregapjától örökölt.Pöpec kis gép volt(sajnos csak volt) bírta a strapát.Külön öröm,hogy vannak még fiatalok(bár én magam sem vagyok még idős)akik még foglalkoznak az ilyen régi vasakkal és gondozzák,ápolják őket és nem a mostani robogókba vannak belebolondulva.És ami a fő nem félsz beolajozni a kezedet ha netán gond adódna a kis járgányokkal.Kérdezz bátran mi segíteni fogunk amiben csak tudunk!Jó fórumozást!
          dongos78 és Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X