Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hulk

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hulk

Üdvözlet minden fórumozónak!
    Hrozik Gábor vagyok, jelenleg egy oldalkocsis IZS Planeta 3 felújításával ütöm el azt a kevés szabad időmet ami van.
    '99-ben volt már egy ilyen gépem, de akkor jött egy hirtelen gondolat, nekem krosszmotor versenyzőnek kell lennem, és elcseréltem egy kétütemű 500-as gépre. Eléggé kezelhetetlen volt a masina, gázrántásra (mindegy melyik fokozatban) mindig hanyatt akarta magát vágni, párszor sikerült is, hamar meguntam és odaadtam egyik cimborámnak, akinél megint csak nem volt sokáig...
    Valahogy mindig is tüske maradt bennem hogy "elkótyavetyéltem" az IZS-t, de tavaly év végén sikerült teljesen véletlenül találnom egy papíros fogatot, le is csaptam rá.
    Régóta egy pajtában pihent, autóalkatrészek alatt eltemetve. Az oldalkocsi ami hozzá van (MZ Trophy) a kert végében kezdődő szántóföld szélén egy szalmabálának volt támasztva, az idő rendesen megette, de láttam már rosszabb dolgokat is.
    Egész jól haladunk a felújítással, épp ma hoztam el egyik szaki ismerősömtől a főtengelyt és a frissen fúrt hengert. Mindenhova új csapágyak szimmeringek, indulhat az összeépítés...

De jó, újabb Izs! Üdv erre, kérünk beszámolót a beüzemelésről!
    apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Mostanában a felkészülésem miatt elég kevés időm van foglalkozni vele sajnos, heti kb 3-4 órát csak. De azért haladunk vele, mostanában az oldalkocsit javítgatjuk, az ülés teljesen kirohadt belőle, szereztem egy kispolski ülést, de 5 cm-el keskenyebbre kellett szabnunk hogy beférjen az oldalkocsiba.
      Természetesen a folyamatokról lesznek képek is, addig is itt egy pár, a hazaszállítás utáni állapotáról:

soveny és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Hajrá Hulk!
        Innen szép a győzelem,én neked szurkolok!!!!

Komment

Köszönöm a bíztatást!
          Szétszerelésnél derült ki, vannak bajok nem kicsik, komplett elejét cserélnem kell, váltó hiba is van, egyest kidobálja, szolnoki börzén sikerült mindent beszereznem, de az sem volt hátrány hogy kb 3 blokknyi alkatrészt adott hozzá az előző tulaj.
          Szinte mindenből a gyári új alkatrészekkel lesz felújítva, várom már az első indítást..
          Amit még megemlítenék, abban a pajta állapotban ahogy hazahoztam, karbiba fecskendeztem benzint, gyertyát megtakarítottam, akksitöltőt tettem rá, és kb a harmadik rúgásra beindult... Nem hittem a szememnek-fülemnek... Karbi el lehetett dugulva, nagyon koszos volt az egész, ha gázt húztam, lefulladt de alapjáraton ketyegett kicsit, jó volt érezni hogy életre kelt.
          apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv!

Irigyellek, én még nem hallottam az én paripám, mert hiányzott a síber a karbiból! Remélem amit ígértek jön és akkor legalább meghallom! Bár lesz még sok idő, mert '79 régen volt, mikor utoljára ment, ui. akkor lett kivonva...
            apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Szia Hulk!
              Az IZS az IZS ,fura lelkületü jószág nagyon egyhuron kell pendülni vele de ha ráérzel az izére akkor megy mint az ágyba..........!!!
              Vagyunk egynehányan ebből az állatfajtából(remélem nem bántok meg senkit)fiatalok,idősebbecskék és sajnos olyan rozoga öreg motorosok is mint én!
              Minden tiszteletem a tiétek,fiataloké,hiszen tielőttetek annyi de annyi más szórakozási lehetőség áll,amiről a mi fiatalságunkban még csak álmodni sem mertünk és ti mégis ez öreg rozsda halmoknak szentelitek szabadidőtök jó részét!
              Tisztelet és köszönet érte!
              Az én gépemet két évig csináltam a krómozás és fényezés kivételével S.K-mert én igy szeretem, nem igen szorulok másra de persze ha bármiben bizonytalan vagy inkább fordulj szakemberhez mert az IZS nem kegyelmez ha elrontasz valamit!
              Még egyszer sok sikert és ne kapkodj,csak szivvel nyulj hozzá!!!!
              Üdv Gyula!
              Che kedvelte ezt.

Komment

Lassan haladok.. Pár frissebb kép:

Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv Mindenkinek! Kissé elrepült az idő, de végre összeállt a fogat. Miután végre minden munkával elkészültünk, megköttetett a biztosítás és mehetett műszakira a gép, ahol egyúttal megcsinálták az eredetiség vizsgálatot is. Következő lépésben okmányiroda következett, ahol visszahelyezték forgalomba és átírták a nevemre.
                  Pár kép a mostani állapotról, ami természetesen nem végleges, akad még csinosítgatnivaló bőven...:

Che, UK és NANOD kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X