Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Kedves veterán gép ,,Imádók!"
    Kocsis István /30/ vagyok Bács- Kiskun Megyéből. Pontosan Kalocsa melletti kis faluból, Miskéről!
    Gyerekkorom óta Imádom a régi motorokat. Márkától függetlenűl! Robogókat, és nagy vasakat szerelek. Több motorrom is van. Ez a dilim. Van egy 30 éves Honda Sabre- m teljesen gyári. Egy 32 éves Kawasaki Kz 440 em chopperé alakítva. /De csak ízlésesen / van 2 Starom 74 esek. Mindkettő restaurálás előtt áll. Remélem télen lesz rá időm és persze pénzem. Van 2db Jawa Babetta 210. Egy Mz Ts 150 Delux fellelt állapotban. stb..........uh ezt még leírni is sok. Most jutottam egy 70-es Jawa 559-hez. Fellelt állapotú de 10 éve még ment.
    Persze ezzel megyült a bajom. Konkrétan a töltéssel.
    Szóval úgy érzem méltó vagyok, hogy csatlakozzam hozzátok! ) Elég sokat tapasztaltam, és szívesen segítek ha tudok! És természetesen örömmel venném ha nekem is viszont segítenétek. Pl elektronika a gyengém! )

    #2
    Tisztelt Pityuló!Köszöntelek közöttünk annál is inkább mert a nyáron voltunk a lányommal a környéketekben a Szelidi tónál motoros találkozón. Nekem csak egy 71-es kiadású Sport Cetkám van melyet szeretek kergetni.Örültem az" igazi "bemutatkozásodnak mely mostanában nem szokványos. Vannak itt nagy gyakorlattal rendelkező öreg vasakat szerető szakik kiktől nyugodtan lehet kérdezni mert biztosan készségesen fognak segíteni.
    OdinHEM és ptm004 kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Sziasztok veterán imádók!Elhatároztam,hogy csatlakozom a közösséghez,régen együtt bütyköltünk barátaimmal régi motorokat,autókat,sajnos majdnem mindenki külföldre ment,én is személyesen ausztriában keresem a kenyérnek és benzinnekvalót. Volt már pannóniám, izs planétám duna oldalkocsival,régi verhovina,mz ts125 2db,etz250,simson schwalbe,skoda s100 és sokat szereltem barátoknak.
      jelenleg van egy kawasaki z250 esem,félig kész állapotban. egy u28-as dutra rossz állapotban, két MTZ 80 veterán faterral közösen és egy Nissan cherry 30 éves napi használatban.
      a terv egy UE 28-as vásárlása,nagyon tetszenek.
      Utoljára szerkesztve a következő által: S Lacko; 2013 okt. 08, 22:09.
      sepy, OdinHEM és 6 további látogató kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Üdv mindkettőtöknek , látom ti is jól beleestetek ebbe a fránya nyavalyába, nyugodjatok meg ebből többet már nem keveredtek ki. Komolyra forditva: sok sikert és kitartást kívánok a vasak felújításához, használatához.
        OdinHEM és mátéapu kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X