Sziasztok!Új vagyok itt,(lehet nem is jó helyre írok).Szóval,van egy boxer BMW vázam,bakteleszkópos.A vázszámom az emblémák között 132499.Ebből megtudhatom melyik típusé pontosan a váz?Ha valaki tud segíteni,megköszönöm!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
BMW váz
Collapse
X
-
Szerintem jó helyre irtál!
Itt tudtommal,vannak:motorosok,traktorosok,biciklisek,gépészek,autósok és egyáltalán mindenféle gépszerető emberek.
ha szerinted nem férsz bele egyik kategóriába sem,akkor irj még hozzá ujjat!!!(-:"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
-
Szervusz Toti. Végignéztem a lehetséges szóba jöhető bakteleszkópos, boxer BMW számokat, de nem találtam semmit ezen számsorozat alapján . Hatjegyű 1-el kezdődő számsorozat egydül az R 23-as típus - ez csak egyhengeres és ráadásul merev hátsórésszel rendelkezik - , de ez a számcsoprt alvázszáma 114203-nál végződik. Légyszíves fotót tegyél fel a vázról és a rajta lévő "azonosítókról" - természetesen , ha ez nem ütközik valamilyen akadályba - , hogy esetlegesen tovább lehessen lépni a beazonosítás vonatkozásában. Üdvözlettel.
- 2 likes
Komment
Komment