Közlemény

Collapse
No announcement yet.

BMW váz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BMW váz

Sziasztok!Új vagyok itt,(lehet nem is jó helyre írok).Szóval,van egy boxer BMW vázam,bakteleszkópos.A vázszámom az emblémák között 132499.Ebből megtudhatom melyik típusé pontosan a váz?Ha valaki tud segíteni,megköszönöm!

Szerintem jó helyre irtál!

Itt tudtommal,vannak:motorosok,traktorosok,biciklisek,gépészek,autósok és egyáltalán mindenféle gépszerető emberek.
    ha szerinted nem férsz bele egyik kategóriába sem,akkor irj még hozzá ujjat!!!(-:
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusz Toti. Végignéztem a lehetséges szóba jöhető bakteleszkópos, boxer BMW számokat, de nem találtam semmit ezen számsorozat alapján . Hatjegyű 1-el kezdődő számsorozat egydül az R 23-as típus - ez csak egyhengeres és ráadásul merev hátsórésszel rendelkezik - , de ez a számcsoprt alvázszáma 114203-nál végződik. Légyszíves fotót tegyél fel a vázról és a rajta lévő "azonosítókról" - természetesen , ha ez nem ütközik valamilyen akadályba - , hogy esetlegesen tovább lehessen lépni a beazonosítás vonatkozásában. Üdvözlettel.
      Che és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Köszi!Nagyon úgy látom ,hogy beleférek egy-kettőbe!

Köszi a segítséget,csinálok róla képet,és a napokban felteszem.

Komment

Itt van 1 kép.Többet is próbáltam,de nem ment.

Komment

Ez az egy sem ment. Próbáld meg két hosszászólás múlva újra, mert addig nem enged a rendszer feltölteni míg el nem éred az ötöt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X