Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Nyugdíjas gépésztechnikus vagyok, minden érdekel ami régi és fémből van.

    #2
    Sziasztok: Árpi vagyok 33-éves, és egy nálam öregebb 34-éves Jawa mustang tulajdonosa. Szerencsés vagyok, hogy a motor második gazdája lehetek, és 2019 km-el ülhettem a gépre.
    A motor 2Le változat, de én nagyobb 4Le változatúra cseréltem a karburátor szívócsonkját, és nagyobb főfúvókát is kapott a gyárinál. Illetve meg lett rövidítve a kipufogóba 25 cm mélyen benyúló könyök is. Nem az volt a célom, hogy ezt a szép és eredeti állapotában megőrzött gépet tuningoljam, de mivel napi használatban van, el kellet neki egy kis erősítés, ha már benne voltak azok a lovak a musztiba
    zerger88, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      papsszi légy üdvözölve sorainkban.Köszönöm a szép bemutatkozásod, légy aktív tagja egyre növekvő benzingőzős / elvetemült/ csapatunknak. Azért is írom mindezt mert ha szétnézel a felrakott képek között bizony egyes motorok állapota olyan ,hogy annak talpra állítására elvetemült művésznek kell lenni.Még a kohóban való felhasználás előtt is homokszórnák mert annyi oxigén még oda sem kell. Akkor Neked már a motorod mondaná " Tiszteld" a koromat ,ebben a csapatban nem a motorok nagysága alapján nézik a gazdáját.
      zerger88, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X