Üdvözlök Mindenkit, Meleg Dániel vagyok. 17 évesen nőtt be annyira a fejem lágya, hogy belefogjak a "szimszonozásba". Egy felújításra szoruló '73-as Schwalbe az áldozat, abban a reményben regisztráltam, hogy a nálam tapasztaltabbak tudnak segíteni műszaki kérdésekben, illetve hogy hol találok jó szakembert Csongrád megyén belül olyan apróságokra, mint krómozás, lendkerék delejezés, felnifűzés, stb. Munkám során nagyapám szavait próbálom szem előtt tartani, miszerint: "A rest kétszer fárad."
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
Szia Dani! Isten hozzott!
Jó helyen jársz, van itt egy pár fanatikus és Simsonban jártas mester is. Szívesen segítünk ha valamiben megakadnál. Ha van Pestre fuvarosod, akkor itt Pesten belül a kérdéses részekhez tudok műhelyeket ajánlani.
Simson alkatrészben ajánlanám a MO-FA-KER Kft. Motor - kerékpár alkatrészek, felszerelés, gumiáru, motoros ruházat kis- és nagykereskedés -t, náluk sok minden van és jó áron, lehet találsz magadnak csipegetni valót.
Üdv!
Tamás
- 2 likes
-
Légy üdvözölve köztünk Dani!
A Schwalbe jó választás első motornak, strapabíró és elnyűhetetlen szerkezet.
Krómozni való nem sok van rajta, ez jó mert a krómozás drága mulatság.
Ha elég elszánt vagy a kerék küllőzést magad is megpróbálhatod. Csak legyen előtted egy minta. A küllőanyát bedugva a felnibe az megadja a küllő irányát, hogy merre álljon.
A Csongrád megyeiek biztos ajánlanak majd szakembert neked, én az ország túlsó feléből írok, úgyhogy nem vagyok arrafelé annyira ismerőssepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment