Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Kedves Fórumozók!
    Krisztián vagyok, 28 éves, mostanában pesti lakos. Ide pedig azért látogattam, mert nagyapámtól örököltem egy eredeti állapotban lévő 5-10 éve még rendszeresen használt, mára azonban igencsak viseltes, rozsdás '61-es Pannónia TLB-t. Kis korom óta rajongok ezért a szépségért, függetlenül attól, hogy a motorozáshoz alapvetően semmi közöm. És itt is van a kutya elásva, mivel mindenképp megtartanám és felújíttatnám/restauráltatnám a gépet, viszont lövésem sincs, hogy merre érdemes indulni, mennyibe fog ez nekem kerülni, kire lehet egyáltalán ilyesmit rábízni... (Minden tanácsot szívesen fogadok!) Egyébiránt a motor mellett nagyobb mennyiségű eredeti alkatrész is van a birtokomban, ezek egy része vadonatúj ( csak épp kb. 40 éves . Szóval ezek miatt kezdem el mostanában nézelődni, hogy egyáltalán segéd fogalmam legyen arról, hogy hogyan érdemes ehhez hozzáfogni.
    Üdv mindenkinek!

Üdv TKR! Valóban szép motor, és a helyedben én is megtartanám! Egyrészt mert nagyapa is ezt hajtotta, másrészt a TLB elég ritka, és értékes jószág! Én is nagy becsben tartanám nagyapám Csepeljét, ha anno nem adta volna oda (INGYEN!!!) egy ismerősének. Akadnak itt Pannónia szakértők bőven, rövidesen biztosan kapsz irányvonalat...

Komment

Szia Dongos! Köszi a hozzászólást, meg tudom érteni a Csepeles sztoridat, másik nagyapám szintén továbbadott egy Danuvián anno... Na ez a TLB-vel nemigen fog megtörténni, bár tényleg annyira nem vagyok képben, hogy még az értéket (nem eszmeit) sem igen tudom...

Komment

TKR eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        még az értéket (nem eszmeit) sem igen tudom...
        Én is üdvözöllek,és ami az értéket illeti,valóban sokat ér,de az hogy a nagyapádé volt, az megfizethetetlen.
        Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          de az hogy a nagyapádé volt, az megfizethetetlen.
          Szia TKR!
          Nem az örömödet akarom elrontani, csak a tisztánlátás végett furdal a kíváncsiság, hogy a nagyapó papíron is Rád hagyta a gépet, vagy csak szóban egyeztetek meg halála előtt? Netán a végrendeletében jelölt meg Örökösnek vagy a hagyatéki eljárás "tett" tulajdonossá ? Mert ha mindez a "papírmunka" hiányzik akkor még van mit tenned mire a nevedre kerül! Láttunk már egyszerűnek látszó dolgokat, amikor "én azt hittem", "én úgy gondoltam", aztán..............
          sepy és mátéapu kedvelte ezt.
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Hali T5!
            Hagyatéki eljárásban került a nevemre, ami után én ki is vonattam forgalomból, szóval gondolom, hogy ez a része rendben van.
            Köszi a figyelmeztetést!
            -t5- kedvelte ezt.

Komment

ami után én ki is vonattam forgalomból
              Ügyes voltál, arra is figyelj, hogy az "ideiglenes kivonás" 6 hónap, utána újra ki kell vonatni!
              sepy kedvelte ezt.

Komment

Egy TLB-nél nagyobb kincs: egy papíros TLB ! Még nagyobb kincs, ha az a nagyapától való...
                matuka, sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

Hát T5, ezt lehet benéztem, mert én csak egyszer vonattam ki ideiglenesen (4 éve), akkor felhívtak az okmányirodából, hogy mi legyen, ideiglenesen kivonattam, azóta se nem hívtak, se egy levelet vagy fizetési felszólítást nem küldtek, szóval azt hittem ezzel jól is vagyunk...

Komment

én csak egyszer vonattam ki ideiglenesen (4 éve),
                    ajaj, ne húzd az időt, járj utána! Fedezetlen biztosítás 3,5 év....stb., ajaj
                    szóval azt hittem
                    ....hát nem ezt mondom?

Komment

Na, hát ennyire vagyok én képben ezekkel a dolgokkal... Köszi a tippet!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X