Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Tisztelt Fórumtagok!

    Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, úgy látom sok régi mezőgazdasági gép és eszköz gondjait, problémáit, leírásait megtalálhatom itt, illetve beszélgethetünk a szerzett tapasztalatokról, javítási praktikákról.

    Jómagam 30 éves vagyok, házas ember, Szabolcs megyéből, Vásárosnaményból. Régi mezőgazdasági gépem saját sajnos nincsen, de a rokonságban van Rs09 /1962/, Fendt /1968/ IHC/1974/ traktor, valamint New Holland Clayson kombájn /1965/. Ezeket szoktam javítgatni, szezonra felkészíteni. Remélem a fórumnak hasznára leszek, éppúgy én is sokat tanulok majd tőletek, többi fórumozótól.

    Tisztelettel: Trakiszaki

    #2
    szia
    minden gépszeretőt szivesen látunk!
    Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Szia Trakiszaki!

      Egy jó név és remek bemutatkozás! Isten hozott! Szerintem a mezőgazdasági gépek éppolyan veteránok, mint a motorok. Ezeket is megcsodáljuk rendesen. Ami a legérdekesebb, hogy ezek közül sok bizony még ma is aktív használatban van. Ha engedi majd a rendszer (5 hozzászólás után) tölthetsz fel képeket is ezekről a gépekről.

      Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti
      sepy és Che kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X