Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás

Szevasztok!Új belépő vagyok 35 éves mg-i gépszerelő végzettséggel amiben sohasem dolgoztam,mert bezárták a tsz-eket13éve egy nagy cégnél dolgozom ahol hidraulikus kormányműveket és szervó szivattyúkat újítunk fel előtte meg egy másik cégnél voltam ahol olajos lengéscsillapítókat gyártottunk "a mi autónkba"(suzuki) úgyhogy a tanulmányaim befejezése után nagyjából a hidraulika körül forog a munkásságom!itthon meg szeretnék egy kis gazdaságot beindítani mostanában szeretnék venni egy t25-öst remélem az elég lesz hozzá!hát ennyi nagyjából

Szia nálunk!

Ha jót akarsz egy MTZ-50-esbe fektesd az energiádat szerintem feléért is kapsz viszont javitható,és nem is drágán!Szerintem a T-25-ösre a két hüvely-dugó többe kerül mint a négy az öreghez,ráadásul szinte mindig van.Ha másra nem,csak arra gondolj az ötvenes adagolóját szerelik levakolva a kistesóra is.A hiralika gyenge,a gép lassu,és a munkagépei semmi máshoz nem jók,mert gyengék-és kicsik-és nem javithatók.A motorját még csak javitáskor láttam olajmentesnek,pedig olajosan nincs hütés,amelyik tiszta azt vagy nem dolgoztatják vagy állandóan mosogatják.
    Kiszolgálógépnek jó,de földmunkára nem való.
    Most jól lehuztam szegényt,pedig nekem is tetszik,viszont szórakozógépnek tartom.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a kimerítő érdemi kritikát(a géppel szemben)!ilyesmiket vártam.igazából nincs nagy földterületem(még!)tehát nem kitudja hány hektárt akarok vele művelni.ezt a kisgépet is csak azért helyeztem előtérbe,mert kolégám feleségének a nagyapjáé volt aki szegény elhunyt és valószínű,hogy nagyon jutányos áron hozzá tudok majd jutni egy két munkaeszközével együtt!na meg a fogyasztására és a fenntarthatósági költségeire esküsznek hogy verhetetlen!a kettes ekét meg ez is elhúzza meg a kultivátort!meg lehet,hogy tudnék vele vállalni munkát szőlőbe tárcsázást.arra is ideális vagy nem?ezek után is azt mondod,hogy nem érdemes belefektetnem?várom az építő kritikátelőre is köszi.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X