Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ketten együtt 100 évesen

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ketten együtt 100 évesen

Sziasztok!

Károlynak hívnak. Egy súlyos betegségből felgyógyulva döntöttem el, hogy terápiás célzattal veszek egy Pannónia T1-t. A motort már kinéztem, holnap megyek megvenni.
    A téma megnevezésében található 100 év a kettőnk jövőre esedékes életkora. Én vagyok a fiatalabb.
    A motor szétszedett állapotban van. remélem meg lesz minden fontosabb alkatrésze.
    A hirdetésben látható képek alapján csak a kerék agyak vannak meg, kerék ráf és küllő nélkül.

Kezdeném egyből egy kérdéssel: A piros könyvben a 118. oldalon a kerék abroncs mérete 2.5*19". A fórumokat olvasva mindenki 1.85*19"-os abroncsot emleget. Mi az igazság?

Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv Kefe!
    Válasszal én nem szolgálhatok, de engedd meg, hogy jó egészséget kívánjak! És nagyon jó ötletnek tartom a kiválasztott gyógymódot! Mert ugye tudjuk, hogy a betegségek legjobb gyógymódja, ha a lelkünket egészségessé tesszük, csak akkor lehet egészséges a testünk. A mi lelkünk pedig örül, amikor az öreg gépeinkkel gurulhatunk!
    Még egyszer jó egészséget, jó szerelgetést, sok örömmotorozást!

Komment

Üdvözlégy kefe! A legjobb terápiás módszert választottad, ezt megerősíthetem!
      A kérdésedre is válaszolva, valószínűleg anno még a peremek külső szélességét mérték, ma már minden autó és motorfelninek a peremek belső távolságát jelölik méretben. Tehát egyértelműen 1,85" felnit kell venned.

Komment

Üdvözlégy kefe közöttünk!Én és a Cz-m mi is elmúltunk 100, lassan a 110 közeledik és még abban is hasonló a helyzetem,hogy két ketyegő műtét után ültem vissza fiatal koromat idéző gépemre.Kívánom mire a jó idő beköszönt legyen elég szorgalmad és egészséged ,hogy hasíthasd a szelet a motoroddal. Üdvözlettel: Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X