Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás

Sziasztok új belépő vagyok, tehát röviden bemutatkoznék!
    29 éves látszerész vagyok, hobbim van egy pár motorozás, biciklizés, fűnyírás, sárkányeregetés, régi fényképező gépek stb. Tehát legyetek Üdvözölve! Üdv

Üdv Sassc!
    Szép és jó hobbik!
    Ezek szerint nem vagyok egyedül a földgolyóbison azzal, hogy szeretek füvet nyírni! Hányszor kiröhögtek, amikor elmondtam, hogy ez az egyik hobbim . Pedig tele van jó dolgokkal. Gép, fűillat, napsütés, na meg az eredmény szépsége.
    Múltkor az egyik hétvégi piacon árultak Pajtás fényképezőt. Erősen gondolkodtam is rajta. Szerinted megér 5ezret, vagy mi a Pajtás árfolyama?

Komment

Helló Sassc.
      Akkor már hárman vagyunk mert én is szeretek füvet nyírni De bizonyos kereteken belül. Mert mikor délellőt focipályát kellett vágnom utána délután "pihenés képp" fűkaszát kell használni, az egy kicsit sok és unalmas 8 órába egyfolytában csinálni.
      üdv

Komment

Természetesen mint a legtöbb dolognál, ennél is van egy küszöb, ami felett már nem mondhatjuk élvezetesnek a dolgot. Pl. amikor nyáron, a közel 40 fokos melegben 3 órán keresztül egyfolytában tolom, majd megyek a következő helyre.... Olyankor már nem tud annyira jólesni a napsütés, meg estére a szeretett géphang is erős zsongást, sípolást okoz az agyamban. A fűkaszától annyira nem vagyok oda meg vissza, de a derekam annál inkább

Komment

Üdv SASSC! Úgy fest, minden olyan "kellékkel" bírsz, ami szükséges a veteránozáshoz! Örömmel olvastam a fűnyírást is, na az nekem nem kedvencem, pedig nyírni való van bőven. Esetleg, ha érdekel, meghívlak egy duhajkodásra, amúgy fűnyírósan!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X