Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkoznék!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkoznék!

Sziasztok! József vagyok,szeretek mindennel foglalkozni,barkácsolás, gépek szerelgetése ,most kerti traktort akarok majd építeni van egy két dolgom k 25 trakihoz mert volt egy örökölt és elég olcsón el adtam idő hiány miatt és ha valakinek tudok segíteni szívesen meg teszem csak írjon.

Szia Ozi72!

Isten hozott a fórumban az év utolsó napján. Én mezőgazdasági gépész vagyok és van egy CZ-350-es motorom, valamint egypár jó ismerősöm is, akiket itt a fórumon ismertem meg. Örülök, hogy csatlakozol hozzánk. Kívánom, hogy légy aktív tagja ennek a közösségnek.

Jó fórumozást és boldog új évet kívánok: CZsolti

Komment

Szia CZsolti én is Boldog új évet kívánok !

Komment

Boldog új évet kívánok valamennzi "veteránnak"!
        Magamról röviden: Dömötör Dénes vagzok, 1967-ben fertőzött meg a benzingőz. Autószerelő mester, karosszéria lakatos mester vagyok. 1982-ig a szakmunkásképzőben oktattam, majd egy 140 négyzetméteres műhelyt építettem, és kisiparosként dolgoztam. 1985-ben a MERKUR-nak dolgoztam, garanciális javításokat végeztem. (Skoda, Lada, Trabant, stb.), később (a MERKUR megszűnése után) valamennyi típust javítottam. Nagyon sok veterán autó (Bogár, Merci...) készült külföldre is a műhelyben. Most visszafogottan már az elmúlt 40 év tapasztalatai alapján motorfelújítással szeretnék foglalkozni (ez nem olyan megerőltető, mint az autójavítás). Van jó pár a birtokomban, melyeket szeretnék felújítani (Pannónia T5, P10, Danubia, Jawa 250, Simson 250). Üdvözlettel: Dömötör Dénes

Komment

Nagy szeretettel köszöntelek sorainkban!Ahogy kivettem a dolgot ,,vér PROFI"..vagy!Itt is van jó néhány profi,de sokkal több a lelkes amatőr!(P.l: szerény személyem.)Lehet hogy jót fogsz derülni néha kissé bugyutának tetsző megnyilatkozásainkon!................de azt az eggyet merem állítani hogy olyan társulat gyűlt itt össze az évek során akik tiszta szívből imádják ez öreg vasdarabokat és sohasem kicsinylik le egymást inkább támogató írásokat,képeket,rajzokat,stb tesznek közzé,ezzel is megvilágítva a néha sötétben tévelygő veterános társaimat!Remélem sok hasznos tanácsot hallunk tőled ezzel is segítve ez idősöcske járművek és egyébb ,,kacatok" új életre kelését!....ÜDV:apacsavo

Komment

Tisztelettel köszöntelek úgy is mint félig szakmabeliként mint kasznis / 1974-től/ elég sok rozsdaboglyát itt -ott összetört gépet javítottam.Segéd úr és később mester úr titulussal.Jelenleg én is a gépem / CZ sport175/anyagainak bespájzolásával foglalatoskodom mert teljes motorgenerál fog következni. Itt bőven akad szakmabeli is és sok olyan mint én kiknek sűrűn olajos a kezük/ nem ét és hal olajra gondoltam/ bár eddig én nem főztem de mostanában kedveskedek a családnak / 8 gyerek/ és főzőcskézek és Tisztelettel jelentem kemencében sütöm a család kenyerét.!Légy aktív tagja csacsogó közösségünknek és légy sűrűn közöttünk hiszen a tapasztalatodra itt is igényt tartunk. Üdv. Sepy.

Komment

Számomra nem a profizmusról szól, hiszen ezek a "vasak" sokszor egy profit is gondolkodásra késztetnek. Inkább arról, hogy az utánunk jövők is valamit sejtsenek a régi motorokról, autókról. Az én első osztályos kisunokám is szeret motorozni ay 1968-ban vásárolt 250-es Jawán. Ha valakinek kérdése van, szívesen állok minden veterános rendelkezésére.

Komment

Sziasztok! Ma regisztráltam az oldalra és fél éve kapott el a veteránozás "gőze". Több Trabant tulajdonosa vagyok, és további Trabikat, Wartburgokat szeretnék beszerezni.

Keresek P50,P60, és AWZ P70 alkatrészeket, autókat, valamint Wartburg Coupe alkatrészeket, mivel folyamatban van a beszerzésük. Nem csak alkatrészeket, de könyveket, egyéb praktikákat is szívesen fogadnék hozzájuk.

Komment

Szervusz Dénes, kívánok Neked Boldog új esztendőt! Nagyon jó hogy beléptél a veteránosok közé, s ahogy olvasom hogy mi mindenben vagy profi, hát jobb ha egy külön sajtóosztályt is nyitsz, mert rengetegen fognak keresni szaktanácsért. De ez így jó!

Komment

Isten hozott Józsi! Ennél jobb helyet nem is kereshettél volna, ha segítségre szorulsz, de lesznek majd, kiknek szükségük lesz egy-két dologban a tapasztalatodra, de amint írtad, is azt szívesen megosztod. Boldog új esztendőt és boldog traktor építést!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X