Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdv mindenkinek,

Szeberényi János vagyok, Budapesten lakom, és egy 1956-ban gyártott, gyönyörűen rastaurált Skoda spartak boldog tulajdonosa.
    Ha valaki megkérdezné, hogy miért éppen ez a típus a szívem csücske, annak azt válaszolnám, hogy életem első autója is ilyen volt, és amikor ezt választottam, felújítási alanyként, arra gondoltam, hogy egy kissé visszafiatalodom ez által. Na ez csak részben igaz. Amikor vezetem, akkor feltétlenül ezt érzem, amikor alatta hernyózok, akkor pedig az ellenkezőjét érzem. Akkoriban ugyanis akár egész nap alatta lehettem és meg sem kottyant, ma már az első tíz perc után mindenem sajog. :-) Ha valakit érdekel, hogyan történt a felújítás, és mi lett a végeredmény az alábbi linkeken megnézheti.

http://www.youtube.com/watch?v=nUFBBh_uhJo

http://www.youtube.com/watch?v=uD_G0ZTbgyU

Üdvözlet a tébolydában! Nem nagyon jutok szóhoz! Elébb az ajánlott videókat néztem meg, hogy mégis, mi fán teremsz. Hát jóféle fán! Ugyan motortulajdonos vagyok, de ezt a szépséget nem lehet szó nélkül hagyni, még ha nehéz is szavakat keresni rá. Így csak annyit írnék: Gyönyörű! Nagyon!

Komment

Nagyon köszönöm a dicséretet. Azt még el kell mondanom, hogy nem csak szép, de nagyon jó is az autó. Már kb 7000 km-t mentem vele, de egyetlen egyszer sem kellett menetközben elővennem a szerszámos táskámat. Nagyon megbízható, és ha nem sajnálnám, akár napi használatra is be lehetne fogni. Még egyszer köszönöm a dicsérő szavakat
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Igrich, Nagyon köszönöm a dicséretet. Azt még el kell mondanom, hogy nem csak szép, de nagyon jó is az autó. Már kb 7000 km-t mentem vele, de egyetlen egyszer sem kellett menetközben elővennem a szerszámos táskámat. Nagyon megbízható, és ha nem sajnálnám, akár napi használatra is be lehetne fogni. Még egyszer köszönöm a dicsérő szavakat

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X