Közlemény

Collapse
No announcement yet.

P21 kosárból

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

P21 kosárból

P21-esemet a 70-es évek vége felé darabokban vásároltam az előző gazdájától. Jobb megoldás híján kosárban szállítottam haza, és abban is tároltam. Hónapok munkájával sikerült összeállítani, majd forgalomba helyezni. Csodálatos érzés volt először meghallani a feldoromboló hengereket. Régóta hallgatnak a garázs oldalában. Sohasem hagyott cserben, ha egy hengerrel is, de mindig hazahozott. Berúgókar problémával lett leállítva, és valahogy mindig elmaradt a javítása. Voltak akkor fontosabb dolgok. Úgy gondolom legfőbb ideje, hogy ismét doromboljanak a hengerek.
    Segítségetekkel sikerülhet.

Szia
    Az olvasottakból látva valószínűsítem,tudod hová kell nyúlni.(-:
    Eszerint lelki támaszra van szükséged,hát azt még tőlem is megkaphatod,hajrá húzz bele,mindjárt itt a tavasz,és addig letesztelt műszakis géppel állj elő!!!!
    Remélhetőleg megosztod a tudásodat,érezd jól magad közöttünk!!!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szia Berci574!

Én ugyanígy érzek a CZ350-esem iránt, és nálam is hasonló a helyzet. Sajnos sokat kell simogatnom még a dorombolásig és az időbeosztás nálam is igen szoros. Sokszor már az megnyugtat egyébként, ha az alkatrészeit és a készülőfében lévő cuccokat a szememmel végigsimogathatom.

Érezd jól magad köztünk. Lelki támaszt itt mindig találsz. Ha anyagiakkal nem is, de jó szóval mindig tudunk segíteni.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Szia!
        Kösz a kedves szavakat! Ha emlékeim nem csalnak, A kuplung oldali deknin van egy ütköző, az lehet kitörve. Első nekifutásra próbálok egy újat beszerezni. Kicsit tartok a megbontástól, berugó kar híján nem tudtam mozgatni a hengereket. Most, hogy így leírtam nektek, mindenképpen nekiállok!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X