Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

Köszönöm a befogadást!
    31 éves vagyok,Polgáron lakom a feleségemmel,s 2 éves kislányunkal!Apám a helyi tszben dolgozott,s azóta a gépek a szívembe lopták magukat!Nekünk is volt akkoriban egy Mtz 50-esünk,s pár hektár földünk!Ezeket fejlesztve most kb 43 hektár földünk van,s Mtz 80-82,Fitagri 1880 DT,Claas Dominator 106 típusú gépeink vannak!
    A konkrét okom,hogy regisztráltam az az,hogy szeretem a régi gépeket,amelyek még nincsenek túl elektronikázni!Remélve itt köztetek tanul az ember új trükköket,okosságokat,hogy a régi gépeket,hogy lehet újjá varázsolni!

Üdvözlettel Elek Roland László

Szia ! Földem nekem is van ! 807 m2 annyi a porta. Érezd jól magad.
    Erlacika kedvelte ezt.

Komment

Csupa "földes úr"! 1500 m2 kaszálnivaló és pár gyümölcsfa. De legalább van hol kipróbálnom a motort. Rendszám nélkül nem szívesen megyek az utcára, mert a sarki házban lakik egy rendőr, akivel egyszer túl hamar kerültem pertuba és néminemű szájkaratéba. Utána tudtam meg, hogy rendőr. Pedig sejthettem volna.

Kedves Erlacika!

Légy üdvözölve itt a fórumon. Úgy hiszem, hogy ennyi mezőgazdasági gépen szerzett tapasztalat után sok újat nem tudunk neked mondani. Dominátorral, E-512-vel és MTZ-vel én is dolgoztam anno a tsz-időkben. Egy kicsit ismerem is őket.

A lakóhelyeddel kapcsolatosan megosztottam itt a kollégákkal egy történetet. Itt olvashatod: #45

Isten hozott köztünk. Olvasgasd a fórumot és szólj bátran hozzá. Örülök, hogy idetaláltál.
      Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 jan. 18, 21:37.
      Erlacika kedvelte ezt.

Komment

Szia!Az a gépeimnek kevés lenne! Köszi szépen!

Komment

Helló!Úrhoz még messze állok!De azon vagyok,hogy több legyen.Gyümölcsfa nekünk is van az udvaron,de sajna a gépek elfoglalják a portát!Egy első gazdás S51 Simom van,szép állapotban,azzal járok ki a határba vagy a közelben lévő traktorboltba.Majd ha rájövök,hogy képeket,hogy lehet feltenni,akkor majd teszek fel róla!Szerencsére nekem nem rendőr a szomszédom!A szüleim laknak mellettünk,a másik oldalt meg meghalt az idős néni,így a háza leadó!Vele viszont volt kisebb balhé pár éve! Domit bontottan vettem,s idén már menni fog!Életem eddigi legrosszabb megvétele volt!700 vagy 750 eFt-ért vettem Csákvárról,s most olyan 3,6-3,8 millánál járok!Úgy terveztem,hogy olyan 1,5 megállítja,de elég szépen elszámoltam a dolgokat.
          Olvastam a történetet,Köszi!

Köszönöm a befogadást,s a köszöntést!
          Titus, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	IMG_1304.jpg
Views:	1
Size:	198.0 KB
ID:	139106Click image for larger version

Name:	IMG_1305.jpg
Views:	1
Size:	200.1 KB
ID:	139107 Itt a Simom!
            Titus, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment