Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lassan közeledő hegy

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lassan közeledő hegy

Sziasztok!
    Klasszikus motorok, ügyes kezű mesterek... izgalmas szép munkák, több mint hobby!
    Semmit nem tudok erről a világról, de tényleg.
    Valamikor nyúztam egy 350-es JAWA-t, de elmúlt, mint ahogyan a száguldás szenvedélyes is.
    Mára maradt a tisztelet. A tudás, a tapasztalat, a szép fémunkák, a nagyszerű elődök mesés megoldásinak csodálata, dicsérete.
    Talán egyszer nekem is lesz és talán nem is olyan sokára ismét saját motorom, aminek felújításában közreműködhettem. Érdekelnek a régi JAWA-k - naná, azt legalább valahol az emlékeimben megtalálom -, de izgat a Pannóniák világa is. Egy T1-es vagy T5 szép élmény lehet végigtapogatva, közelről.
    Ha valahol börze, találkozó szerveződik, vagy felújító, visszaállító munka zajlik, örömmel nézném meg.

A 3 kamasz gyerekem már jellemzően a saját útját járja.
    Lesz talán mód jobban is bemutatkozni....

Üdv.
    NagyG - Everest

Szépen megfogalmazott gondolatok ! Már csak a tett mezejére kell lépned, hogy teljes legyen a kép.

Komment

Kívánom,hogy álmod vágyad teljesülve légy közösségünk tagja.Ezen a helyen a kudarc a tudásvágyat fokozza!Kíváncsiságod világa itt feltárulkozhat csak kutakodni kell . Üdv. Sepy.

Komment

Szervusz! Úgy látom az érzés már BENNED van! A vezérfonál Téged is jó irányba vezet majd! Lépj a tettek mezejére, még ha apró lépéssekkel is, de kezd el nyugodtan! Ne feledd! Tanulj, és kérdezz bátran! A jó tanács és a tapasztalt segítség sok buktatót megelőz. Sok sikert és üdvözöllek köztünk!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X