Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás

sziasztok örülök hogy a forum tagja lehetek, veteran gepem még sajnos nincs de majd igyekszem, a regi autok motorok mindid is érdekeltek . Pécsi lakos vagyok , autoklimákkal foglalkozom és érdekel minden regi geppel kapcsolatos téma.

Üdvözöllek minálunk!
    Olvasgass,nézelődj és a lényeg érezd jól magad!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

köszönöm élek a lehetőseggel.

Komment

Nem vagyok már fiatal, és egész életemet mint esztergályos, marós gyalus stb, gépek előtt töltöttem. Ám, ebből kiöregedve, mivel már majdnem a 60. x-et taposom, átváltottam a fára. Már régen szedegetem össze magamnak a faipari gépeket. Mostanra össze jött egy komlett asztalos műhely. Ebben főleg méhkaptárokat gyártok. A méhek kinn vannak az erdőmben. Ezért szükségeltetett beszereznem egy olyan terepjáró szerűséget ami elmegy hóban sárban, de nem kell kímélni, mint a milliós japán terepjárókat. Hosszas keresés után sikerült egy Nívát vennem. Kisebb javítások várnak rám, ezért keresek minden nívával összefüggő leírást, vagy kezelési utasítást.
        Excelsior és Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv itt! Majd lesz géped, én is úgy léptem be, hogy nem volt semmim, csak egy biciklim. Ócskának ócska, de a veterántól messze áll. Most Pannóniám van, nagyon szeretem.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X