Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán motoros lánya...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterán motoros lánya...

Sziasztok!
    Én főleg édesapám miatt/helyett regisztráltam. Az ő segítségére igyekszem hasznos információkat, anyagokat keresgélni.
    Ő fiatalként egy MZ-n rótta Magyarország és az NDK útjait. Most nyugdíjasként tavaly felújított egy '56-os évjáratú D-Csepelt, ami az első komolyabb megmérettetésén elnyerte a szakmai zsűri és a közönség legtöbb szavazatát is. Jelenleg épp két Güldner-motor van felújítás alatt, szintén az ötvenes évekből. Aki esetleg tudna ehhez kapcsolódó hasznos információkkal szolgálni, nagyon megköszönném.
    Remélem, a közeljövőben egy Vespa is sorra kerül majd. Az már nekem...
    Üdv:
    Ani

Én ebből a bemutatkozásból úgy vettem ki, hogy Te is veteránmotoros vagy csak szerény.
    Nem csak az a veterános, aki hátrakötött kézzel is felújít egy motort, hanem az is aki szereti, megbecsüli őket, esetleg büszke rá, mint Te.
    sepy, dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Főleg akkor, ha tekintetbe vesszük, hogy nem éppen friss regisztráció után ez az első hozzászólásod.

Kedves Ani! Miután már régi tagnak számítasz, ezért pontosan tudod, hogy jó helyen kérdezősködsz. Biztosan lesz segítség. Mivel német motorról van szó én max. a fordításban tudok segíteni, de abban nagyon szívesen.

Üdvözlettel: CZsolti
      sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X