Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

Én nem régiben vásároltam egy Zetor K25 traktort melyet szeretnénk "rendbe hozni" . Érdekelnek a régi mezőgazdasági gépek. Van pl. nagyon régi fa ekén is....
    Üdv.
    tatamiki

Üdv Miki! Megnéztem képeken ezt a típust. Valami csodaszépek. Jó munkát a pöfögényhez!

Komment

Sziasztok!
      18 éves vagyok, még ősszel vettem E21 318-as BMW-t, mivel nagy rajongója vagyok a modellnek és minden egyéb régi autónak így szeretném oldtimerré felujítani, pláne, hogy még nemigazán értek az autószereléshez lesz dolgom bőven, de megéri.

Üdvözlettel, marci95

Komment

Sziasztok!

Ádám vagyok Zala megyéből,22 éves és van egy 1954-es T-Csepelünk.Célom vele hogy egykori fényénél is szebben tündököljön,vagy legalább annyira mint anno.Jövőbeli terveim közt szerepel egy Pannonia T5-ös saját tulajdonba vétele,mivel párommal szeretnénk motorozni,illetve régi-új álmom egy BMW R-25öst felújítani,de ezek még nagyon a jövő zenéi,addig ezekre nem is gondolok amíg a Csepel nem lesz olyan amilyennek lennie kell. Az oldal és a fórum nagyon tetszik.

Üdv.:Kiskovács
        Ricsi95D, Lacesz és sepy kedvelte ezt.

Komment

Kedves kiskovács! Kovácsold össze jól azt a Csepelt, aztán a többi álmodat is, arra valók az álmok, hogy megéljük, nehogy már az álom zabáló manók győzzenek!
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Ősszel vettem egy Simson schwalbe-t. Nagyon elhanyagolt állapotban van.
            Szeretném felújítani,és utána használni is. Ez az első motorom,de ha jól sikerül
            a felújítás,akkor szeretnék másik motorokat is.

Üdvözlettel:
            Pusi76
            sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok,én 1 1.2-s tulajdonosa vagyok,jelenleg.-foglalkoztam veteránokkal a gki vétele előtt is,de aztán elkapott a "zsiguli"és azóta is tart.1975-s a gép,ugyan veteránvizsgára még nem vittem,de megbecsült helye van.tervek közt egyenlőre az alkatrészek gyűjtése szerepel,de terveztem 1 1.3-s "ezeröcsi" vételét.
              -sajnos papírjavesztett.de úgy gondoltam hogy fedelet biztosítok neki,aztán majd alakul.

Komment

pusi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sziasztok!

Ősszel vettem egy Simson schwalbe-t. Nagyon elhanyagolt állapotban van.
                Szeretném felújítani,és utána használni is. Ez az első motorom,de ha jól sikerül
                a felújítás,akkor szeretnék másik motorokat is.

Üdvözlettel:
                Pusi76
                Szia van még olyan cuccod ami hiányzik a simo-hoz?
                -ha tudok segítek

Komment

Udvozletem kedves Olvtarsak!

Most leptem be egy Tatra 603 om van(1970 es) az Asszonynak meg egy Panhard PL 17(1965 os). Egyenlore meg elegge gatya allapotban vannak de a tavlati terv egy komolyabb muhely es a restauralas. Most erre is gyurunk meg persze a megelhetesre :-).

Masgas

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X