Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok! Én is nagy barátja vagyok a veterán járműveknek, de az én hobbim tárgya egy kicsit nagyobbacska, mint általában szokás. 2005 óta foglalkozom egyesületi szinten gőzmozdonyokkal és azok optikai felújításával. Néhányszor már jártam ezen az oldalon ötletek után kutatva és ezek a látogatások eddig nagyon hasznosnak bizonyultak. Most eljött az idő, hogy csatlakozzam, mivel szeretnék felújítani néhány pályaszámtáblát, amivel nemrég leptem meg magam. Üdvözlettel: Bishop

Hát az a vas, biztos hogy nagyobb - méghozzá sokkal - az itt megosztott vasaknál. Nagyon jó, hogy rátaláltál erre az oldalra, üdvöz légy itten. Talán sokan meglepődnek majd, hogy olvashatunk itt majd mozdonyos témákról is általad. De majd bele szokunk a tolattyúk, lövettyűk, szabályzók, sűrítők és effajta furmányos gőzeszközök világába. Most, hogy így a gőzgépek világa megjelent általad itt, érdekes, hogy a traktoroknál nem olvastam ilyen gőz meghajtású gépekről, pedig ott is alkalmaztak ilyet régente, igaz nem önjáró volt nagyobb részük, hanem vontatható.

Komment

Fogadd szeretettel! Ópusztaszeren meg is nézheted, sajnos nem működik, de saját erőből mozgott valaha. Viszont "Józsi" gőz úthengere a filmből néhány éve fel lett újítva és működőképes.
      Click image for larger version

Name:	traktor.jpg
Views:	1
Size:	194.4 KB
ID:	139166
      Igrich kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X