Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Józsi-bá ! Bemutatkozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Józsi-bá ! Bemutatkozása

Veterán motoros vagyok , 64-től van jogositványom. Egy 125-ös Bakteleszkópos Csepelen fogott meg a motorozás szeretete. További motorjaim Púpos Danuvia , majd 1970-ben egy P20-as boldog tulajdonosa voltam rövid ideig , mig nem egy szerencsétlen Moszkvicsos el nem gázolt . 15 hét gipsz , 1év táppénz lett az eredménye. Hosszú szünet , majd 82-ben egy Babettával kezdtem úból a motorozást , amit egy 150-es ETZ követett. Sajnos ismét kisértett a múlt , mert egy Suzuki gépkocsi fellökött és nyilt töréssel ismét 5hét gipsz. Régi vágyam volt egy 250-es Simson amit nagyon hiányosan sikerült megvásárolnom./Simson 425S 59-es évjárat/ Évekig a börzéket járva sikerült üzemképes állapotba hoznom.Fél év kanosszajárás az okmányirodába , ahol az elektronikus gépjármü nyilvántartás igazolásáról is igazolást kértek. Sikeresen átment a veteránvizsgán muzeális minősitéssel majd 2x Visegrád utcai cirkusz után OT-s rendszámot kaptam rá. Érdeklődési köröm régi stabil , mobil motorok , jármüvek.

Üdv Józsi-bá!

Megkapta a szemem a Simson 425 S. és gratulálok hozzá biztos nagyon gyönyörű. Azért bátorkodtam írni mert nekem is van egy 1960 kiadású. Nem minősítettem muzeálisra rendesen forgalomba helyeztem felújítás után és a jó idő beköszöntével előveszem és kerülünk jó nagyokat. 2012 októberében sikerült megvennem és tavaj áprilisban műszakizott
    Éppen ma kaptam tájékoztatót a KF-tól, hogy miképpen lehetne oldalkocsit rákapcsolni.
    Ha tudsz tegyél fel képet a gépről szeretném megnézni.
    Az enyém így néz ki. Van egy két dolog ami típusidegen de szép lassan kicserélgetem.
    Click image for larger version

Name:	P4070011.JPG
Views:	1
Size:	124.6 KB
ID:	139178
    korompaiistvan, CZsolti és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tipus idegen oda és vissza ez nagyon szépen rendbe hozott gép. Gratulálok hozzá nem kis munkád és nem utolsó sorban "anyegin"áll benn. Széles utat és sok- sok megtett km.-t.
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X