Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Motoros család lévén szó, én sem kerültem el a megfertőzést!!
    Kis koromban sokat vitt apám a CBR1000-el meg az oldalkocsis pannóniával, meg a 400-as czetkáwal.
    Ma már én-22- is motocrossozom (Yamaha Yz 250, illetve nem rég lettem tulajdonosa egy 125 Csepelnek.
    Már nagyon régóta fájt a fogam egy ilyen gyönyörűségre,(papírokkal,törzskönyyvel mindennel), szépen lassan szeretném teljesen patika állapotba tenni és néhányszor gurulni vele. Rohambili a fejre aztán a "világból is kipötyögök" vele!

A képeket feltöltöm a képeimhez, Kérem szépen véleményezni, tanácsot adni!!! )
    Minden érdekel, bár már jó néhány szakirodalmat kinyomtattam a kis Csepelekkel kapcsolatban.

A felhasználó nevem: Zoltan visszafele

Kedves Zoltán! Légy üdvözölve a benzingőzös fedélzeten. Bizony jól esik a száguldozás után nézelődve pöfögni és jó ,hogy nem a fogorvos oldotta meg a kívánságod!Nekem a legkisebb lányom a követőm igaz Ő most fogja kezdeni a segédmotoros életet de szívesen jön velem és a " sárkánnyal"Cz 175 sport-tal pöfögni.A stílszerű öltözet csak kiemeli a kor zamatát.Várjuk a képeket és érezd magad jól közöttünk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X