Közlemény

Collapse
No announcement yet.

UAZ-452 Motorcsere

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

UAZ-452 Motorcsere

Üdvözlet mindenkinek !
    ....szeretnék motort cserélni az uaz-452 kisbuszomban otthon-házilag....
    tud valaki nekem tanácsot adni , hogy miként tegyem a dolgom ?,,,,

Üdv!
    Legelőször is kell hozzá szerezni egy másik motort.
    Másodszor jó volna egy picit több infó mert így nem igazán lehet érdemi választ adni a kérdésre hiszen ez azért nagyon sok változós dolog.

Komment

Üdv !
      ....a legnagyobb gondom , hogy hogyan emeljem ki a régi motort és vissza bele az újat ? alulról , vagy felülről...stb. ?

Komment

a legnagyobb gondom , hogy hogyan emeljem ki a régi motort és vissza bele az újat ?
        Ha az a gondod,hogyan veszed ki,miképpen oldod meg a külömböző átalakításokat?
        Motor nem szímetrikus,más alaku,nem fér a kormányszerkezet a hütő lelóg a teknő,nem csukódik le a motorház,nem fordul el a kormány teljesen,nem egyeznek a csövek,a vezetékek,pedálok,karokés ha a váltó marad nem megfelelő a motorfordulat.
        Ültem mazda-motoros Barkasban 70-nél orditott a motor hosszútávon szörnyű volt.

Az átalakítás,mindenképpen többe kerül,egy teljes motorfelujitásnál.
        Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 febr. 07, 17:48.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A 452-esnél felfele kivenni a motort nem igazán egyszerű, mivel a tető útban van. Csak zsiráffal tudod megoldani, bár ott is gépészkedni kell sokat. Lefele még nem próbáltam, pedig ott még a gravitáció is segít.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X