Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zahi Bemutatkozás .

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zahi Bemutatkozás .

Üdv mindenkinek !

A nevem Zachar István , Egerben élek és dolgozom .Eredetileg gépgyártás techn.technikus a végzettségem de később elvégeztem az autószerelő sz.iskolát is . Durván 1989 -ben vásároltam egy Pannóniát (P20) , sajnos ahogy mondani szokták "kosárban" .... a rendberakás , - motorozhatóvá tétel - egy pár hónapot vett igénybe. A közel gyárias kinézetűvé alakítás után, túlesett a műszaki vizsgán , és kezdődhetett a motorozás ... , ami sokszor nem volt felhőtlen , de nem bántam .Lassan azt vettem észre magamon hogy gyorsan telik az idő!
    Szerintem egy szerelem vette kezdetét ekkor....
    A "húszassal" sokat mentem, megpróbáltam a hibáit ,tipus hibáit az akkori lehetőségekhez mérten orvosolni , több kevesebb sikerrel.
    Sajnos a motor ezek után kb 8 éves kényszerpihenőre került , amit kb 2005 -2006 ban megszüntettem , rendbe lett rakva amennyire lehetett eredeti formára, remélem sikerült ...
    Nemrég egy korábban alkatrésznek vásárolt P21 adásvételit találtam az irataim között (papírok nélkül) és úgy döntöttem belevágok ! A papírozással kezdtem , utánjárás nyomozgatás , levelezés után azt a jó hírt kaptam lehetséges az újbóli forgalomba helyezés , úgyhogy hozzáfogtam , bár nagyon lassan alakul .
    Minden hozzám hasonló ,önjelölt restaurátornak sok sikert kívánok , és olcsó üzemanyagárakat !

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X