Közlemény

Collapse
No announcement yet.

joshbono, bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joshbono, bemutatkozás

Üdvözlök mindenkit!

Pár éve ragadott meg a veterán (főleg a magyar) motorok varázsa, amikor is egy vidéken élő rokonom kiürítette a padlását. Egy kisteherautónyi alkatrésszel tértem haza, és rövid szemrevételezést és szelektálást követően kiderült, hogy a halom egy 54 es T csepelt, egy 55-ös TL-t, egy 63-as T1-est, és egy 69-es danuviát meg egy OK3 as oldalkocsit tartalmaz. Persze ezek mind darabokban voltak. Sokáig nem nyúltam hozzájuk, gyüjtögettem a hiányzó cuccokat és bújtam a fórumokat és a szakkönyveket. Idén kezdtem hozzá és úgy döntöttem a csepellel kezdem. Szóval örűlök, hogy itt vagyok, és remélem fordulhatok hozzátok, ha valamiben elakadok.
    Attached Files
    T.boy és stalker kedvelte ezt.

Hello! A TL-ről is lehetne kérni képeket? Nagy TL mániás vagyok és szeretem látni a típus azonos Pannóniákat. Remélem fel újítod majd azt is hogy teljes pompájában tündökölhessen újra.
    Ha nem akarod ide a nagy nyilvánosságba tenni a képeket küldheted őket pm-ben is
    üdv, Odin
    Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2011 ápr. 07, 20:02.

Komment

Üdv!
      Egyenlőre a polcokon pihen darabokban (mert így jött hozzám), de felújítás elött összerakom és akkor teszek fel képeket róla.
      Zsolt

Komment

Meg van hozzá mindened? Alumínium villák stb?

Komment

Úgy láttam, hogy minden főelem megvan, de persze még nem raktam össze. Azt láttam, hogy a tank csak egycsapos, de az alu alsó villaszár az megvan. Apróbb dogok hiányoznak, mint akku leszorító,cserélni kell a lánckerekeket, meg persze menet közden a többi kiderül. De ha teszem össze, akkor majd ugyis közzéteszem képekben is, mert lekél majd a segítség.

Komment

Hát a segítség az nekem is elkel majd
            Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2011 ápr. 09, 23:36.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X