Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdvözlök minden kedves Fórumozót!

Magamról: 34 éves vagyok, hímnemű és Budapesten dolgozok.
    Amiért ide kerültem:
    A nagypapámnak aki sajnos nagyon korán meghalt volt egy Pannónia P10H motorja. Amióta az eszem tudom a garázsba jártam titokba és nézegettem felültem rá "motoroztam" vele. Sajnos nagyon korán kb. 7-8 éves lehettem el kellett adnia anyagi okokból. Nos én azóta vagyok szerelmes a Pannóniákba de főleg a P10-H -ba.
    Most hogy egy kis idő rám szakad van időm utána olvasgatni a róla szóló és fellelhető irodalomnak. De a cél, hogy végre legyen egy tökéletesen gyári állapotú de forgalmis és motorozható darabom nekem is. Sajnos a szereléshez keveset értek így ha oda kerül a sor egy teljesen felújított motorban gondolkodok. De olyan sok a buktató, hogy ezek kikerülése érdekében regisztráltam itt. Cél egy gyári állapotú hiánytalan forgalmis motor nem egy új BMW áráért :-)
    Ha bárki tud segíteni (bármivel akár szkennel könyvekkel is) és szándékában is áll hálásan köszönöm!

Szia!

Fontosak ezek a gyerekkori emlékek, az ezeken alapuló kötödések...én is hasonlóképpen "fertőződtem meg".
    Ha nincsen affinitásod a szereléshez, szerintem is az a legjobb döntés, ha látszólag drágábban, de jobb állapotú motort veszel. Valószínűleg olcsóbb lesz összességében, mint ha egy lereccsentre kezdenél el költeni...
    Az apróbb szereléseket úgysem úszod meg, ezeknek a gépeknek még lelkük van, igényelnek némi személyes törődést!

Üdvözlettel: Lemezjáték
    sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték!

Tudom, és műszaki ember vagyok úgy ahogy, tehát a kisebb szerelések nem gond. Mindig voltak régebbi járgányaim és bütykölgettem is, de egy komplett felújítás az sok. Henger furatás festetés elektromos dolgok veszekedés a szakikkal. Ehhez vagyok kevés szerintem. És inkább motorozok és dédelgetek :-)

Komment

Jó tanácsokból végtelen várható,és nem tudható melyik a nyerő!
        Egy tipp.

Figyelj ki egy motort,ami tetszik árban és szemre,és mond a tulajnak kíséred:300 km egy 10perces megálással és ott fizeted.(Egy áldomást is a teljesítményért)

Bonyolíthatod,kanyarokkal,min.-max. sebességgel,hegymenettel.Igy meglátod mire képes a géped és telljesiti e a kívánalmaidat.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X