Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Üdv veterános kollégák!
    A fórumon egy kérdést szerettem volna intézni hozzátok, de rámszólt a lap, hogy még nem mutatkoztam be, így most hirtelenjében ezt meg is teszem. Marci vagyok és a motorosok veterános szekcióját Kalocsáról képviselem. Tizenkét éves korom óta veteránozok, nagyapámtól örököltem és tanultam a járművek szeretetét, aki a Csepel Motorkerékpár Gyár majd később nyugdijazásáig a Csepel Autógyár dolgozója volt. A szigetszentmiklósi, kecskeméti, polgárdi veteránbörzék állandó résztvevője, a kalocsai Magyar Veterán Motorok Baráti Körének tagja vagyok. Elsősorban magyar motorkerékpárokkal foglalkozom, jelenleg egy D Csepel és egy T5H boldog tulajdonosa vagyok, de számtalan veterán jármű fordult már meg udvaromban az elmúlt 17 évben.

    #2
    Tisztelettel köszöntelek igaz nekem nincs ilyen fényes múltam.Érezd jól magad közöttünk nekem egy sport Cz-m van melyet igyekszem a szezonra széppé tenni. Itt sok márkatársat találsz kiknek ,vagy kik segítségedre lehetnek!
    Titus és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia Wolfmartin!

      Én is ugyanígy jártam, mint te. Gyors regisztráció egy letöltésért, felszólító üzenet, néhány közvetlen hangú üdvözlés. Így kezdődött 1,5 éve. Most pedig lassan az 1500-ik hsz-sal fárasztom a fórumtagokat. Újabban a békéscsabai veteránmotorosok között vagyok fellelhető feleségestül - és ha elfogadják az új szabályzatot a tagok, akkor lassan gyerekestül.

      Ne gondolj valami nagy dologra. Egy CZ-350-472-est igyekszünk rendbehozni. Ami közös bennünk az a régi vasak szeretete.

      Isten hozott. Üdvözlettel: CZsolti
      Titus, mátéapu és Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Örülök, hogy itt lehetek!

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X