Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok, Siptom vagyok, negyven éves közlekedésgépész technikus.
    Gyerekkoromban apámnak volt egy komar mopedje. Egyszer elromlott, de senki nem tudta megjavítani. Többet nem használta. Mikor felnőttem, elkértem tőle, nekem adta. Vettem egy másikat is, abból beépítettem ami kellett alkatrészeket. Kecskeméten van egy szuper bolt, minden van hozzá, egyedül kilométer órát nem tudtak adni. A motort fényes feketére festettem, hátul az oldalain táskák vannak, és egy oldal támasztót is csináltam rá. A színtől eltekintve azért igyekeztem az eredeti dolgokat megtartani rajta. Egy éve elromlott, most úgy döntöttem felújítom.(henger, dugó, karburátor stb.) Remélem jó lesz. Vicces, de amikor jó ideig nem használtam, utána úgy éreztem mindig, hogy milyen erős és gyorsan megy. Biztos komolyabb lenne pl. egy simson, de én soha nem vágytam más motorra, csak erre.

Szia nálunk!
    Én is imádtam a pedálos nagykerekűt,mindenhová elvitt.Ha másikat is kipróbálsz lehet megszereted,de az első az igazi...
    sepy kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv siptom!
      siptom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Vicces, de amikor jó ideig nem használtam, utána úgy éreztem mindig, hogy milyen erős és gyorsan megy
      Ez vicces. Én is ugyanígy vagyok a Romet Kadettel. Azon tanultam motorozni, pár évig hajtottam is, majd jött a simson-MZ-ETZ-autó lépcső. Pár éve megint motoszkál bennem, hogy kellene egy Romet (az MZ már megvan)! Én is mindig úgy gondolok rá, hogy erős, megbízható, gyors. Pedig nem volt az. De akkor is jó lenne. Felnőtt fejjel már nem a sebesség éltet, nem az az elsődleges. Így nem is zavarna hogy nem megy többet 40-nél. Na meg nem is gyilkolnám szét, mint anno, és a meghibásodások száma is talán kevés lenne.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X