Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Magyar veteránmotort, de milyet?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Felvettem a kapcsolatot az eladóval, nem tudom hogy lehetnék lelkesebb.. . Mondjuk lehet küldök neki virágcsokrokat .
    Motoros torta vagy csattogós szárnyú lepke biztos lesz
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Most hogy megnézegettem őket, nekem is tetszetősebbek a Csepelek, meg mivel az öreg nem nagy motoros, elég lesz neki a 125-ös is szerintem Köszönet a segítségért!

Komment

Kedves Veteránbarátok ezeket találtam, mi a véleményetek? Sajnos papíros Danuviát egyelőre nem találok.

1. Danuvia 125 Szolnok ”¢ apród.hu
        Szerintetek nehéz egy ilyen motort levizsgáztatni?

2. Bár nem a kívánt típus
        Eladó Csepel Pannonia T1 - Képes Motor

3. nekem ez tetszik, nektek?
        Csepel Pannónia T5 Kecskemét ”¢ apród.hu

4.
        Eladó használt DANUVIA DV-125, 1963-as, bordó színű

5.
        Műszakival rendelkező, karbantartott Pannónia T5 - Dombegyház, Békés

+1
        Eladó Danuvia Danuvia 125 Gyári - Képes Motor

Ez felújítandó, levizsgáztatandó. Érdemes ezzel bíbelődni /megéri-e szerintetek?
        Júniusban lesz a szülinap, van még idő

Köszönöm válaszaitokat,

Balázs

Komment

Én személy szerint azokat a darabokat faggatnám tovább ami törzskönyves rendszámos tehát az általad linkeltek közül a TLF, T1, T5 a tutira papírozható Danuviákat egyelőre jegelném, mert ha belekezdesz csak a minimális csinosításba is előbb lesz június mint május és akkor még nem szaladgáltál a papírok után...
          A másik pedig hogy még ilyen esetben is belefuthatsz a bürokrácia nem kívánt útvesztőjébe, bár a motorok nem ezt sugallják. Ha a T1, T5 esetében nem zavar a fantázia festés akkor azok is jók, nekem a TLF tűnt a legeredetibbnek ha tényleg olyan a pedigréje mint mondják megér egy misét.
          Beagle kedvelte ezt.

Komment

A 125-ös témába nem tudok hozzászólni, de csak úgy általánosságban: kerülném a kispénzű felújított (ezüstre fújt felni, kipufogó, ilyesmi) motort, mert az semmi előnyt nem ad, csak hátrányt. Be kell fejezni és még az első, nem megfelelő felújításra is rádolgozni. Inkább eredeti állapotú, patinás, de stabilan működő legyen, amit jó szándékú de ártó kezek még nem gyötörtek meg.
            OdinHEM, sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Nálam a 3.és az 5. lenne a nyerő. Persze valóban kérdés, hogy az ünnepelt célszemély mennyire vágyik nagyobb súlyú, 250-es gépre.
              Én is odaadtam jóapámnak a 125-ös Trophyt egy pár próbakörre, de 3-asnál följebb nem mert váltani, neki a 40-es tempó bőven elég volt.

Komment

A 4-es számú versenyző ami a szalonban áll azt írja műszakis a gép. És úgy látom elég szép. Ha Danúvia akkor én arra szavazok.

Komment

Már megszoktuk! és szavazzunk ha 125 akkor a szalonban lévő ha 250 akkor a Kecskeméti T5 igaz annak a szine nem egészen eredeti de a krómozása és a motorja is jól néz ki. Az utolsó Danuvia szerintem a csapda bármennyire is eredetinek tűnik mire készen lesz a jelenlegi árát még bőven rá kellene költeni.
                  dongos78, deepdiver és sinter kedvelte ezt.

Komment

deepdiver eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    1. Danuvia 125 Szolnok ”¢ apród.hu
                    Szerintetek nehéz egy ilyen motort levizsgáztatni?
                    2. Bár nem a kívánt típus Eladó Csepel Pannonia T1 - Képes Motor
                    3. nekem ez tetszik, nektek? Csepel Pannónia T5 Kecskemét ”¢ apród.hu
                    4. Eladó használt DANUVIA DV-125, 1963-as, bordó színű
                    5. Műszakival rendelkező, karbantartott Pannónia T5 - Dombegyház, Békés
                    +1 Eladó Danuvia Danuvia 125 Gyári - Képes Motor

Ha ezeket mind csokorbakötöd , akkor sem lehet egy napon emlegetni az említett hirdetéssel . Persze csak ha az igaz - viszont annak az igazságtartalmára mihamarabb rá kéne jönni . Mert az ilyen motor az érték , nem ezek az összemázgált vackok .
                    Ricsi95D és demeter kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A 4-es számú versenyző ami a szalonban áll azt írja műszakis a gép. És úgy látom elég szép. Ha Danúvia akkor én arra szavazok.
                      Én is arra szavaznék, de sajnos szobadísznek árulják, így kiesett

Komment

Miért szobadísz? Azt írja ha jól emlékszem, hogy papíros.
                        dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Szia deepdiver!
                          Ha jó motort akarsz Apukádnak, akkor vegyél Pannoniát vagy 125-ös Csepelt (250-es Csepelnek csillagászati ára van)
                          Az általad linkelt hirdetések közül én egyiket sem ajánlom,irreális árak.

Szerintem keresgélj nyugodtan, és ha nem sikerül májusig megfelelőt találni akkor a helyedben megkérnék 1-2 környékbeli veteránost,hogy menjenek el Apukádhoz szülinapján, biztos szívesen benne lennének és Apukád sem úszná meg könnyek nélkül!
                          Ha nincs veterános ismerősöd, itt a fórumon is szólhatsz, ez jó társaság, 2-3 ember biztos akad aki egy régi motoros kedvéért szívesen megtesz ennyit!
                          Mi ezúton vállaljuk,hogy Zalaegerszeg 100 km-es körzetében elmegyünk.
                          sepy, és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hát elméletileg rendben vannak a papírjai, legalábbis szerintük. Azt állítják, hogy a tulajdonos nem azért újította fel , hogy járjanak vele. Elég fura, szobadísznek veszek inkább csajos naptárat

Komment

Köszi az ötletet, nagyon tetszik, nagyon kedvesek vagytok!
                              De nem adom fel, keresgélek tovább, érzem, hogy meglesz még a tuti . Persze linkelek és szívesen veszem a véleményeket!

Köszönet!

Balázs

Komment

a tulajdonos nem azért újította fel , hogy járjanak vele. Elég fura, szobadísznek veszek inkább csajos naptárat
                                Látod, csak nézőpont és ízlés dolga, hogy ki mit nézeget szívesebben. Van aki motort, van aki csajos képeket. Te igazi motorra vágysz és nem elégszel meg egy szobadísszel. Arra ott a csajos naptár.
                                A tulajnak pedig lehet ott a szobadísz motor és az igazi csaj a "kalandozáshoz".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X