Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

A Pannónia márkát egy jóbarátom szerettette meg velem.
    Fiatalkoromban (mikor 12-14 éves voltam) nem érdekeltek annyira a régi kor motorjai.
    Egy cimborám mesélt sokat az ő '70-es évekbeli Pannónia P10H-járól. Elbűvölt vele, a részletgazdag történetekkel és a gyár múltjáról szóló sztorikkal.
    Mostanra már az én szívügyemnek is tartom, hogy e kétkerekű csoda újra az utakat róhassa még sokáig!
    Én majd talán egy év múlva tervezek magamnak egy régi stílusú motort, amit szeretnék majd Cafe Racer stílusban megfaragni.
    Jelenlegi motorom egy Suzuki GSXR 600-as.

Egy életmód váltáson megyek most keresztül ebben az évben és a sport nagy részét kiteszi az életemnek.
    A futás, mely régebben elképzelhetetlennek tartottam, most nagymértékben hozzájárul a testedzésemhez a kickbox mellett.

Üdv mindenkinek!

Üdv Szomszéd! Köszöntünk itt és érezd jól magad közöttünk. Megnéztem a motor típust, amit használsz, sportos jó kis gép. S hogy te is aktívan sportolsz biztosan illik is hozzád. mivel tudom, hogy P10-est újítotok most fel, esetleg hasznos lehet a "letöltésekben" böngészgetni, ott vannak Pannónia leírások, köztük P10-esé is. Hasznos búvárkodást itt!

Komment

Okés körülnézek!

Köszönöm!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X