Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ruleu (Rulez akart lenni csak elcsesztem)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ruleu (Rulez akart lenni csak elcsesztem)

Sziasztok.
    Dani vagyok 33éves,van egy Jawa 350/638 Ts-em.
    Nagyon szeretek vele motorozni csak állandó gyújtás problémával küszködök,sajnos még nem találtam megbízható-hozzáértő szakembert így magam barkácsolgatom több-kevesebb sikerrel (de inkább kevesebb ).
    Már találtam is néhány hasznos dokumentumot amit ez úton köszönök a feltöltőnek.

Szia ! Valószínűleg maradnak is a gyújtásproblémáid mindaddig amíg nem raksz/rakatsz be egy Trabi gyújtást !!!
    Ruleu kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a tippet,majd kipróbálom.
      Klempusz kedvelte ezt.

Komment

Gyulaba is csinál gyujtásokat, én tőle kértem,kevesebb a mókolás mint a trabigyujtásnál
        Ruleu kedvelte ezt.

Komment

Hol és mennyiért lehet kapni Gyulabá féle gyújtást?

Komment

Gyula bá is tagja a fórumnak. Szerintem hamarosan jelentkezik is. De irhatsz neki privátot is. A fórumban több helyen is tárgyaltuk, külön topicja is van.
            ptm004 kedvelte ezt.

Komment

A megoldás elektronikus gyújtás.A Trabant olcsóbb.

Komment

nekem a CZ 350 azért vonult annak idején nyugdíjba mert szintén állandóan elment a gyújtásom
                Megtaláltam az okát csak nem volt hangulatom orvosolni.
                Az történt hogy a főtengely vége egy kicsit elgörbült valószínű túlmelegedés miatt, és ettől az azonlévő forgórésznek a végén lévő excenter ütött mely állandóan elállította a megszakítóhézagot. csak főtengelycserével lett volna javítható

Komment

na kérem,megvan a hétvégi program
                  a mai napon megérkezett "a csomag" benne a Gyula bá féle gyújtás elektronika.

boldogság,szeretet,pacsi,ölelés.
                  CZsolti, zshali és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Az elektronika sikeresen beépítve.Hibátlanul működik a motor gázadásra nem gondolkodik,teszi a dolgát szépen jár mindkét henger és erő is van benne.
                    Köszönöm mindenkinek a segítséget és külön köszönet Gyula bának az elektronikáért.
                    kvaga, soveny és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X