Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 353 S üzemeltetési kézikönyv

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg 353 S üzemeltetési kézikönyv

Üdv Mindenkinek!

Apám 1988-as évjáratú Wartburg 353 S-éhez keresek üzemeltetői kézikönyvet, a letölthetők között csak a szervízkönyv van meg. Nincs meg valakinek véletlenül elektronikus formátumban?

Köszönettel,
    Tanczy

Könyvtár: Hogyan tovább Wartburg? (Esetleg antikvárium.)

Komment

...esetleg én . .....
      tanczy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ez jól hangzik, el tudnád juttatni?

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Gondoltam rá én is , de aztán elbátortalanodtam , mivel nincs engedélyem a köny kiadójától . Ezért mivel kaptam már itt sok kritikát , mindenféle renitens dolgaimért , most arra gondoltam --eladom egy nálam bátrabb , bevállalós veteránosnak --aztán reménykedem ,hogy Ő majd meglépi ezt a kockázatos lépést

(...ja különben pedig megnéztem , ez 353 w -nem 353 s , nem tudom ,ez nem gond ?)

Komment

Komment

tanczy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ez jól hangzik, el tudnád juttatni?
                Mivel pesti vagy , nem gondoltál postára vagy valami hasonlóra ?- remélem !

Komment

Komment

Nem gond - majd felteszem a villanyóra tetejére -aztán ráformálódik a napon .
                    kedvelte ezt.

Komment

joker és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm az ajánlatot , de azért én megvárnám a megrendelő elképzelését .Mert mi mi itt jól szórakozunk , marháskodunk - mert valaki bekiabált a kerítésen hogy kéne egy szerelési könyv -.........?

Mert az összes infó csak az ,hogy : --kéne egy szerelési digitális stb , meg hogy tartózkodik Budapesten .....

Holnap meg beadja az antikváriumba ?Mert ha az a kérdés hogy hol lehet kapni , mennyibe szokott kerülni ....stb .
                        Szerintem alap udvariasság --aztán majd alakul .

Mert én egy nagyon rendes csávó vagyok ( legalábbis akik közelebbről ismernek azt mondják -de lehet hogy csak a szemembe ) de , miután lementem a pincébe -kiturtam a börze motyók közül....lehet hogy elment a kedvem hogy még mozduljak valamerre .

Na -lehet leszólni , megszólni , kemény kritikát megfogalmazni ... stb
                        kedvelte ezt.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 máj. 31, 21:17. Oka: hibás hivatkozás
                          Che, és kedvelte ezt.

Komment

Elnézést, hogy rég jártam erre, úgy alakult. Köszönöm az aktivitást, a könyv magán célra kellene, semmi vatera, vagy antikvárium, vagy ilyesmi. Szóval, ha egy beszkennelt verziót eljuttat nekem valaki, azt megköszönöm.

Komment

353 W vagy 353 S, az mindegy

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X