Sziasztok! Akkor néhány mondatban elhelyezem magam a térképen... 34 éves vagyok a benzingőzt kb 10 évesen szívtam magamba Első járgányom apukám Babettája volt, aztán nagypapám 71-es Simson Starját újítottuk fel. Utána továbbléptem Suzuki GS 500-ra, tavaly pedig a garázsba került egy Triumph Street Triple R is. Eddig nem sok érdekest írtam, most jön a lényeg . Nagypapám 1960 körüli D Csepelje hosszű ideig aludta Csipkerózsika álmát, ám most megörököltem. A motor a rendőrségnél szolgált (az eredeti rendőrségi sisak is megvan), aztán leszerelt, és magánhasználatban folytatta úgy a 70-es évek elejéig. A papírjait sajnos nem találom, de ezt az oldalt is csak megoldom valahogy. Fel szeretném újítani, aztán old timerként vizsgáztatni. Nálatok szerencsére rátaláltam a D Csepel gépkönyvére, s ez alapján indulhat a munka.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Korika
Collapse
X
-
Üdvözöllek, a fórumon lesz sok hasznos infó! és segítőkész motoros!
D-Csepel-t ugyan 1960-ban már nem gyártottak(1957-ig gyártották), de sebaj, majd belejössz az évjáratokba...eleinte én sem tudtam, hogy pontosan melyiket mikor,-meddig)
Nekem egy 1957-es D Csepelem van, én Budapesttől nem messze lakom, ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írhatsz, aztán talán még majd együtt is gurulhatunk!
Üdv,Zoliemu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment