Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Korika

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Korika

Sziasztok! Akkor néhány mondatban elhelyezem magam a térképen... 34 éves vagyok a benzingőzt kb 10 évesen szívtam magamba Első járgányom apukám Babettája volt, aztán nagypapám 71-es Simson Starját újítottuk fel. Utána továbbléptem Suzuki GS 500-ra, tavaly pedig a garázsba került egy Triumph Street Triple R is. Eddig nem sok érdekest írtam, most jön a lényeg . Nagypapám 1960 körüli D Csepelje hosszű ideig aludta Csipkerózsika álmát, ám most megörököltem. A motor a rendőrségnél szolgált (az eredeti rendőrségi sisak is megvan), aztán leszerelt, és magánhasználatban folytatta úgy a 70-es évek elejéig. A papírjait sajnos nem találom, de ezt az oldalt is csak megoldom valahogy. Fel szeretném újítani, aztán old timerként vizsgáztatni. Nálatok szerencsére rátaláltam a D Csepel gépkönyvére, s ez alapján indulhat a munka.

Üdvözöllek, a fórumon lesz sok hasznos infó! és segítőkész motoros!
    D-Csepel-t ugyan 1960-ban már nem gyártottak(1957-ig gyártották), de sebaj, majd belejössz az évjáratokba...eleinte én sem tudtam, hogy pontosan melyiket mikor,-meddig)
    Nekem egy 1957-es D Csepelem van, én Budapesttől nem messze lakom, ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írhatsz, aztán talán még majd együtt is gurulhatunk!
    Üdv,Zoli
    emu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X