Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új ember, régi esztergával

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Új ember, régi esztergával

Sziasztok!

Gergő vagyok valahonnan a pusztából.
    Ugyan veterán járművel nem rendelkezem, de van egy veterán korú esztergám, ami miatt erre a fórumra sodort a téridő.
    Bemutatkozásképpen inkább róla dobnék be egy fotót, szebb is nálam, meg érdekesebb is. Click image for larger version

Name:	IMG_5076.jpg
Views:	1
Size:	189.2 KB
ID:	157002

Ha esetleg valaki látott már ilyet, nagyon hálás volnék, ha megosztaná a tudását.

Jó fórumozást kívánok:

Gergő

Ha esetleg valaki látott már ilyet, nagyon hálás volnék, ha megosztaná a tudását.
    Szia ! Látni, már láttam, de az csak azt jelenti, hogy nem vagyok vaksi ! ( Még nem ) De az nem jelent egyet a tudással. DE ! Majd jön Che , aki minden esztergák ismerője. ( Minden tisztelet Józsi bátyánknak )
    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

..hogy mi a neve , típusa nem tudom -viszont kb 2 éve kommendáltam a haveromnak eg kukk ilyent a szomszédomék pincéjéből .100 % ra megismerem .Azért kellett neki mert asztalos lévén szerzett valami melót amihez csináltak valami lábakat . Azóta meg örül neki .
      Fóleg ,hogy lealkudtam 25 000 ft ra -én meg nem fogtam rajta semmit
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

a szomszédomék pincéjéből
        Huh! Jó buli lehetett felhozni, akármilyen pince is volt az. Ez a kicsike 1,4 tonna a felső tengellyel együtt.
        És 25 E... - ahogy errefelé mondják: gyaa! Ócskavasban is kb 75-öt ér.

Közben sikerült némi betekintést nyerni a letöltések között szereplő szakirodalomba. Most már legalább annyit tudok, hogy lépcsős szíjtárcsájú esztergapad. Ez már jobban hangzik, mint az eddigi: ööö, olyan izé amire felülről jönnek az izék...
        UK kedvelte ezt.

Komment

Nem mindig a pénz a lényeg -egyszer , majd , becsenget hozzá valaki , aztán kérünk egy szivességet

Komment

Nem mindig a pénz a lényeg
            Teljesen egyetértek. Csak mikor én keresek valamit, akkor válik hirtelen a másik félnek lényegessé...
            Pedig milyen szívességessé bírnék válni, ha mondjuk valaki azt mondaná: - Nesze öcsém egy 10 tonnás golyósprés, jössz egy rekesz sörrel érte.
            mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X