Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mz Ets 250 Trophy Sport

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ilyen lehet a végeredmény:

Click image for larger version

Name:	Motorkiállítás 2014_marc_15 059.jpg
Views:	2
Size:	197.7 KB
ID:	140392
    dongos78 kedvelte ezt.

Komment

De most már kiváncsi lennék a tulaj véleményére, és - ha már "beledobta a követ a tóba" azaz megkérdezett minket - hogy fog dönteni? ...

Komment

Egyáltalán olvas-e minket?
        joker kedvelte ezt.

Komment

Kedves Mindenki!
          Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat, ezeknek fényében próbáljuk eldönteni a motor sorsát...
          Amennyiben eladnánk, legalább a joker által írt 1500 euro-t kérnénk érte, ennél kevesebbért egyenlőre biztosan nem eladó. (Tehát meg sem fordult a fejemben, hogy 50-100 ezer Ft-ért túl adok rajta.) Hétvégén lesz alkalmam személyesen találkozni apukámmal, átbeszéljük a dolgot, ígérem, hogy tájékoztatlak titeket a fejleményekről.
          Szép estét!
          Sziasztok,
          Mona
          Utoljára szerkesztve a következő által: Mona; 2014 júl. 09, 20:21.
          TLF65 kedvelte ezt.

Komment

50-100 ezer Ft-ért túl adok rajta.
            Oké!
            Megyek érte!!!
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szia Mona!

Én a helyedben megtartanám a motort. Ha nincs rá keret hogy felújítsd tedd el, én is ezt csináltam. Három évig dolgoztam nagyapám 1964-es T5-ös Pannóniáján. Szépen apránként beszereztem hozzá mindent, utána jártam mindennek (címfestő, kárpitos, krómozó stb.) Amikor kész lett a gép és nagyapám meglátta, kicsordult a könny a szeméből, és csak annyit mondott: ''gyerek ez úgy néz ki mint amikor hazahoztam'' Egyszerűen nem volt szíve neki sem meg nekem sem eladni, az első jármű volt a családban és persze a faluban is. Rengeted emlék köt hozzá. Semmi pénzért nem adnám el, még ha Dárius kincsét adnák érte akkor sem. Ez az én szemléletem erről az MZ-ről, a döntés persze a tied. De rövid időn belül meg fogod bánni ha eladod. :-) Ő az én kincsem: Click image for larger version

Name:	S7301153.jpg
Views:	1
Size:	201.2 KB
ID:	141088
              Utoljára szerkesztve a következő által: timbear; 2014 okt. 01, 23:58.
              dongos78, demeter és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X