Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás:Anchor

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás:Anchor

    Polgári nevem Vácz Ágoston András, Nem titok... Tavaly tavasszal vettem első motoromat: egy simson schwalbe-t.most alig egyhónapja ismerettség révén, munkáért cserébe kaptam egy kissé kopottas p10-est. Gyorsan neki is fogatm a munkának: teljes szétszerelés, új festés hiányzó alkatrészek beszerzése...( az előző tulaj egy pannónia konstruktőr volt és akkor is piszkálta hohyha nem s volt rá szükség, úgyhogy volt és van rajta mit pótolni) az alkatrészek jó része könyen beszerezhető volt, de akadnak gondjaim macerásabb elemekkel mint például az előbbiekben említett ülés és kipufogók, továbbá egy első sárhányó. befejzését a 10.-es gimnáziumi évem elkezdése előtt tervezem.E-cél elérésének segítéséhez és pannóniás "sorstársaim" megismerése végett jelentkeztem be ide, remélem taláok pár segítőkész embert köreitekben és én is igyekszem az lenni!

    #2
    Szervusz, üdv a fórumon. Ha most kezded a gimi másodikat, akkor elég fiatal lehetsz - még hozzám képest is, pedig én sem vagyok öreg. A mocinak vannak papírjai is? Forgalomba fogod tudni helyezni?
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

    Komment


      #3
      üdv. A régi papírjai elvileg megvannak, de a tulajnál, hivatalos átvételére még nem került sor de egy p12ttes rendbeszedéssért kapom meg és még sem az anyémmel sem a tulajéval nem végeztem, szóval remélem a meglesznek azok a papírok (úgyvolt hogy a kipufogók is meg az ülés is meglesz.. )Egyébként egy motorszám alapján nagyon nehéz lefojtatni ezt a procedúrát???

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X