Közlemény

Collapse
No announcement yet.

JAWA 350 6v

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

JAWA 350 6v

Sziasztok !
    Sok motort szerelek de ezzel a tünettel még nem találkoztam hogy a balos henger a másikhoz képest csak félgőzzel működik . A moci teljes felújításon van túl pontosan precízen szerelve. Ha valaki tud megoldást kérem adjon tanácsot.

Szia Tuto!

Üdvözöllek köztünk! Nekem csak a motorod méretének a fele van(Cz 175), de rajtam kívül vannak itt páran kéthengereshez értők, ők hamarosan felvilágosítanak.
    Addig is kitartás!
    Én mint nem hozzáértő a megszakítóra szavazok. Úgy hallottam azzal szokott baj lenni.
    Üdv: Titus

Komment

Szia!

Gondolom, az alap dolgokon végigmentél?

-kompresszió összehasonlítása
      -gyújtás ellenőrzés/két henger gyújtásának felcserélése
      -kipufogó nélküli próba?

Komment

Igen az alapokon már túl vagyok .Minden tömít minden zár amikor és ahol kell. Viszont a mai nap kipróbáltam
        hogy a karburátor bemeneti csonkot átesztergáltam úgy hogy a balos henger felé nézzen egy kicsi kb. 1.3mm
        és láss csodát nagyban javult a helyzet , így folytatom a járatást és ha minden összekopik meglátjuk.

Komment

Ezt nem igazán értem.

Komment

Láttam már olyat, hogy a két dugó ablaka különböző helyen, és méretű volt. Na, ott se járt egyformán a két henger.

Milyen csapszegeket építettél be? Egy oldalról zárt? Nincs fordítva az egyik?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X