Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdvözletem!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdvözletem!

Tiszteletem minden kedves veteránosnak!
    Sajnos bemutatkozás terén ha rólam van szó nem vagyok bőbeszédű. Tíz éve kezdtem el aktívan elsősorban amerikai autókkal foglalkozni utánna kezdtem el komolyan érdeklődni nemcsak amerikai hanem más országok veterán járművei felé. Öt éve aktívan foglalkozom restaurálással minden járműkategórában. Ahogy szoktam mondani a belsőégésű motorok szerelmese vagyok! Sajnos lassan 1 éve hogy már nemtudok aktívan részt venni benne anyagi okok miatt és külföldre kényszerültem menni dolgozni, de itt is folyamatosan figyelem a veterán szinteren ami meglepően nagyon aktív és folyamatosan szinte majdnem minden napra jut valami találkozó, fórum vagy börze. Sajnos nem rendelkezem saját veterán járművel mert idő hiányában nemtudnék sokat foglalkozni vele. Nagyon szeretnék egy VW T2-es Transportert venni amit mindennapi használatra és külföldre járáshoz tudnék használni. Nagyon szivesen segítek mindenkinek hogyha tanácsra vagy véleményre van szüksége esetleg ha otthon tartózkodom még akár munkában is szivesen tudok segédkezni. További szép napot és jó fórumozást kívánok mindenkinek!

Üdv.
    Mr. Viking

Szia Viking!

Ez egy igen tartalmas bemutatkozás. És még azt mondod, hogy nem vagy a szavak embere. Ha motorikus téren is "csak" ennyire vagy otthon, akkor máris megemelem a sapkám. A Transporter nagyon jó kis gép, csak szerelni nehéz a motorját.

Örülök, hogy csatlakozol közösségünkhöz. A motoros szekció ugyan uralja a fórumot, de ez szerintem azért van, mert mégis csak olcsóbb és látványosabb otthon egy motort renberakni, és talán az asszony is megértőbb.

Isten hozott! Üdvözlettel: CZsolti
    Mr.Viking, Lemezjáték és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Zsolti!
      Hát igen egyetértek azzal hogy inkább a motorosoké a főszerep, de azért remélem hogy lassan sikerül felzárkózni az autó rajongóknak is. Bár nálam is problémát jelent a helykérdés meg a műhely megoldása és talán ezért is döntenek sokan a motorok mellett mert kevés helyet igényelnek lényegesen. És persze olcsóbban hozzátud jutni bárki egy motorhoz mint egy autóhoz hiszen lassan már a Zsiguli is amit anno megtudtunk venni mi is 50ezer forintért hogy szórakozzunk már azoknak is elkezd lassan emelkedni az ára.

És te milyen területen mozogsz rendszerint? Vagy gondolom te is ilyen vegyesen csinálod kicsit ez is meg az is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X