Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mf 70

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mf 70

Sziasztok!

Örököltem egy mf 70-es kertigépet annyi a baj vele hogy beállítom a gyújtást meghúzok mindent ellenőrzöm a szikrát eddig minden oké
    Berakom a helyére rántok rajta kettőt és nincs szikra ez a jelenség mitől lehet és hogyan lehet megoldani válaszotokat tanácsaitokat is előre nagyon köszönom

Szia! A megszakítón levő hajszálrepedések, olajkosz, öreg gyújtókábel, megszakító, és gyújtótrafó közti kábel, kondi, slusszkábel sérülése is szivathat. Szépen át kell nézni az összes vezetéket, lepucolni tisztára a megszakítót, felcsiszolni az érintkezőit, és én még annyit elkövettem vele, hogy a kondit kitelepítettem a légszűrő környékére, hogy ne süljön a melegben a lendkerék alatt. Ha végképp nem sikerül összehozni, akkor gyanakvással kell élni a gyújtótekercs irányába is. Szeretnek megpusztulni. Ha bosch gyújtásos, akkor szerencsére kapható hozzá alkatrész, mert igen sok helyen használják. Pl. Puch maxi 50-es mopedben is ugyanilyen van, vagy némelyik tomos mopedben.

Azt azért pontosíthatnád, hogy mit értesz azon, hogy "berakod a helyére".
    taluga, Vakond és emu kedvelte ezt.

Komment

Hát azt érteném ez alatt hogy betekerem a hengerfejbe ahogy kell

Komment

Ja, hogy a gyertyára értetted...

A gyújtótrafó szeret megdögleni, és akkor hasonlót produkál. Szerezz hozzá egy másik trafót. Ha lehet, akkor eredeti bosch-t.
        taluga kedvelte ezt.

Komment

Ilyen problémám nekem is volt Mf70-essel a lendkerékmágnese el volt gyengülve, kiszedtem a világítótekercset így az már nem húzta meg a mágneses erővonalakat a gyújtótekercs vasmagja telítődni tudott, utána repült a vas. De a legjobb megoldás a lendkerék újramágnesezése.
          demeter kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X